Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kiliç “Belediyemiz mazot yoklugundan 1,5 aydir uzun yola araç temin edemiyor”

Kiliç “Belediyemiz mazot yoklugundan 1,5 aydir uzun yola araç temin edemiyor”

CHP Esenler Belediye Meclis üyesi Yüksel Kiliç “ Esenler Belediyemiz mazot yoklugundan 1.5 aydir cenaze için uzun yola araç temin edemiyor.”

Esenler Belediyesinin vatandasin cenaze araç temin etmemesinin altinda yatan gerçekleri gazetemize açiklama yapan CHP Esenler Belediye Meclis üyesi Yüksel Kiliç “ vatandas Esenler Belediyesi Bas soförlügü arayip cenaze için araç istediginde, araçlarin tümünün sehir disinda oldugu ifade ediyorlar. Bu yüzden araç temin edemeyeceklerini, eger çok acil bir durum var ise IBB. Basvurup oradan otobüs temin edebilirsiniz diyorlar. Böyle bir sey olur mu? Vatandasa eziyet bu, derhal bu duruma son verilmeli cenaze için araçlar verilmeli .”

Kiliç” edindigimiz bilgilere göre vatandasa cenaze için verilen araçlarin Esenler Belediyesinin Kemer Mahallesinde bulunan Makine ikmal Müdürlügü garajinda ve soförlerin ise evlerinde istirahat ettikleri tespit ettik. Bunun nedenleri ise Esenler Belediyemizin anlastigi Shell ve PO acenteye ödeme sikintisi yasadigi için mazot alamadiklari söyleniliyor. Belediyenin borcunun yüksek oldugu ve günlük ödeme ile benzin ve mazot aldigi ifade ediliyor. Garajdaki 10 Tonluk yakit deposunu çogu zaman bos oldugunu. Bu durumda belediye hizmetlerinin aksadigi görülüyor. Yine aldigimiz bilgilere göre bazi birim müdürlüklerinin yakit yüzünden vatandasa yeterli hizmet yapamadiklari görülüyor.” 

Bu linkten videoya ulasabilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=LKD5B-g-Rvk



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı