Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kiliç: Çalinan Mazbata ve Halkin Iradesidir

Kiliç: Çalinan Mazbata ve Halkin Iradesidir

CHP Esenler Eski Belediye Meclis Üyesi Yüksel Kiliç: Belediye baskani Göksu’nun kimlikler üzerine yapmis oldugu söylemi kabullenmemiz mümkün degildir dedi.

Kiliç:Sayin seçilmis belediye baskani birilerinin kimligi üzerinden asagilayici üslup kullanarak Trabzonlulara gönderme yapmasi kabul edilebilir bir durum degildir. Asagilayici, ötekilestirici tavrini siddetle kiniyoruz bundan dolayidir ki Ekrem Imamoglu nezdinde bütün Karadeniz bölgesi ve Trabzon’a bir sahiplenme disinda onlar bu ülkenin ayrilmaz bir bütünü oldugunu göstermek açisindan horon ve kemençe esliginde bu sarkilarin gerekli oldugunu farkina varmis olmali. Her sey çok güzel olacak diye horon tepiyorlar.

Hakimler ve hukukçular gerekçeli karara baktiklarinda iki yüz sayfasi Ak parti’nin ürettigi itiraz, diger on iki sayfa ise dört tane hayir veren anayasanin ders niteligindeki serhleri. Onlara baktigimiz zaman görülüyor ki bu gerekçelerin hiçbirinin geçerli degildir. Tamamen siyasi baskinin sonucu oldugu ortaya çikmistir. Çalma ile ilgili herhangi bir serh veyahut söylem bu kararda yoktur. Aksine Imamoglu’nun elinden mazbatasi çalinmistir. 23 Haziran da bu çalinan mazbata halkin oylariyla geri alinacaktir. Sunu söylüyorum ki bir kez daha her sey çok güzel olacak.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı