Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Koç Parti ?`GAZI? sidir

Koç  Parti ?`GAZI? sidir

Usta,? Ismi partisi ile özdeslesen Hüseyin Koç`un istifasina elbette üzüldük, kabullenemedik. Hüseyin Koç ?un çok sevdigi, evi gibi, yuvasi gibi gördügü, her seyiyle tüm emegini verdigi, bedenini, maddi manevi her seyini verdigi partisinden ayrilmasina gi

 Koç Parti ‘’GAZI” sidir

Usta,” Ismi partisi ile özdeslesen Hüseyin Koç’un istifasina elbette üzüldük, kabullenemedik. Hüseyin Koç ‘un çok sevdigi, evi gibi, yuvasi gibi gördügü, her seyiyle tüm emegini verdigi, bedenini, maddi manevi her seyini verdigi partisinden ayrilmasina giden süreç benim partide disipline verilmemle basladi” dedi.

 

Serkan Basut

Usta, ‘’Hatti müdafaa yoktur, sath-i müdafaa vardir.,, sözü Atamiz Mustafa Kemal’ in emperyalizme karsi verdigi amansiz mücadeledeki en önemli sözlerinden biridir.

 

“Bizler solcuyuz, sosyalistiz. Bizim ilkelerimiz vardir”

 Ben ve yoldaslarim bu sözün anlamini çok iyi bilirler. Bizler solcuyuz, sosyalistiz. Bizim ilkelerimiz vardir. Bizler bir siyasi harekette, bir dernek veya STK ‘lardaki olusumlarda yer alirsak bir sebebi vardir. Mücadelemize ilkelerimizden taviz vermeden orada devam etmek istedigimiz için oradayizdir.

Hüseyin Koç, nami diger  ‘’kobra,,  CHP ‘den istifa etti. Birileri sevinmistir. Çoklari ise, bir sosyalist dava insaninin kirilmisligina üzüldüler.  Evet, kirilmisligina diyorum. Özellikle bu kelimeyi kullaniyorum. Bunu yoldaslarinin kendisini mücadelesinde yalniz biraktiklarini, gerekli tepkiyi vermediklerini gördügümden, düsündügümden söylüyorum. Yoldaslari onu yeterince anlamadilar.

Hüseyin Koç ‘un çok sevdigi, evi gibi, yuvasi gibi gördügü, her seyiyle tüm emegini verdigi, bedenini, maddi manevi her seyini verdigi partisinden ayrilmasina giden süreç benim partide disipline verilmemle basladi.

 

Koç ve Gürsoy Haksiz Bir Kararla Ceza Aldilar

Bilindigi gibi ben 07.08.2017 tarihinde CHP Esenler ilçe baskani ve yöneticileri tarafindan 544 parselle ilgili rüsvet yedigim  (özellikle böyle diyorum. Çünkü disiplin kurulunda sözlü olarak öyle ifade veriyorlar. Fakat disiplin kurulu bu ifadeyi yazmaya utaniyor.) gerekçesiyle disipline verilmemle Hüseyin Koç bana yapilan bu haksiz iftiraya karsi son gücü ile savunma yapmaya çalismasiyla basladi. Süreçle ilgili sürekli olarak bana bu haksizligin yapilmamasi için her platformda, gerek il baskani, gerek il yöneticileri, gerek ilçe baskani, gerek ilçe yöneticileri gerekse de partinin üst düzey ileri gelenleri ile kisisel iliskilerini de kullanarak mücadele ederken bir taraftan da 7-24 Esenler Haber portalinda kamu oyunu bu konuda haberdar etmek maksadiyla yazilari ile benim hakli oldugumu, bana haksiz yere iftira ve çamur atilmaya çalisildigini, onur cellatligi, itibar cellatligi yapilmaya çalisildigini anlatmaya çalisti.

 

“Iftira Ve Onur Cellatligi Yapanlari Asla Af Etmeyecegim”

Bir yili askin süreç sonunda ben YDK ( yüksek disiplin kurulu)tarafindan 06.04.2018 ‘ de aklandim. Tüm cezalarim kaldirildi. Fakat Hüseyin Koç benim hakliligimi savunurken 1 yil partiden ihraç cezasi aldi. Ben aklandi isem Hüseyin Koç ‘un bu süreçte mücadelesinde hakli oldugu benim YDK ‘dan aklanmamla kanitlamis oldugu halde anlayamadigimiz, hiçbir mantik sinirlarina koyamadigimiz haksiz bir kararla ceza almistir.Hasan Gürsoy`da 7-24`ün editörü olmasi sebebiyle 1 yil kinama cesasi almistir.Bunlari hiç bir mantik sinirlari içine koymamiz mümkün degildir. Benim tedbirim ve cezamin kaldirilmasindan sonra beklentim iftira ve onur cellatligi yapanlarin af ve özür borçlarini ödemeleriydi. Fakat onlar benden özür dilemedikleri gibi bir de kendisinden de özür dilenmesi gereken Hüseyin Koç ‘u ( çünkü ‘’galiptir bu yolda maglup olan,, sözünden dolayi) daha cezasi bitmeden ki cezasi ‘’03.10.2018  tarihinde sona erecekti.,, bu defa iki yil partiden ihraç istemiyle tekrar disipline verdiler.Bu süreçte yine yoldaslarindan yeterli destegi bulamamasi ‘’kobra,, yi partiden ayrilmaya iten nedenlerin basinda gelmektedir.

 

Hüseyin Koç ‘un Yaptiklarinin Binde Birini Yaptiniz mi Acaba?

 Hüseyin Koç ‘u bu partide cezalandirilmasi gereken biri gibi görenler ve cezalandiranlar siz bu parti için Hüseyin Koç ‘un yaptiklarinin binde birini yaptiniz mi acaba. Ben yaptiginiza inanmiyorum. Çünkü yaptiklarinizi ve Kobra’nin yaptiklarini bire bir görenlerdenim. Bu adam 60 yasini asmis biri olmasina ragmen partinin bayragini asayim derken 5 m yükseklikteki agaçtan düsmüs ,yaralanmis, kolunda platinle yasamaya mahkum edilmis parti ‘’GAZI,,sidir. Sizin gazilere vefaniz bu kadarmis. Anladik.

 Bu adam gerek seçimlerde gerekse de seçim sonrasinda her platformda partisinin görüsleri dogrultusunda çalisirken ben hiç birinizi oralarda göremedim.

 

 “Kobra solcudur. Sag yelpazede yer almaz”

Sizler seçim zamani milletvekilleri geldiginde ortaya çikan milletvekilleri ile resim çektiren, selfi çektiren, milletvekilleri gidince ortadan kaybolan, milli bayramlarda; o da yönetim kurullarinizin yarisinin bile katilimi olmadan çelenk koymanin disinda ortada görünmeyenlersiniz.

Sizler ‘’Kobra’nin bu partiden ayrilmasina sebep olanlar Atatürk’ün CHP’sinin zerre kadar yanindan bile geçemezsiniz. SEVINMEYIN. Kobra istifa edince bu CHP için kazanç degil kayiptir. Basarili yöneticilik dedigin bir yoldasi kaybetmek degil kazanmaktir. Sizler bu tavrinizla CHP Esenler ilçe tarihinde bir kara  leke olarak kalacaksiniz.

Kobra solcudur. Sag yelpazede yer almaz. Istifa etti ama solculuktan da istifa etmedi ya. O yine sol politikalar safinda yer almaya devam edecek ama sizler ne yapacaksiniz ben söyleyeyim. Ben sizlerin ne yapacaginizi yaptiklarinizdan biliyorum. Mikro milliyetçilik, mezhepçilik adina CHP politikalarinin tersine davranmaya devam edeceksiniz.

 

“Yaklasan yerel seçimlerde liste pazarliklari yapiyorlar”

Sizler 3-5 kisiyi geçmeyen dar çevrenizle partimizi küçültmeye devam edeceksiniz. Yoldaslarinizi yok sayacaksiniz. Yaklasan yerel seçimlerde liste pazarliklari yapacaksiniz. Emperyalizmin girtlagimizi siktigi su günlerde mücadele adina pratik hiçbir eylem yapmayacaksiniz. Sizlerin buna yüreginizin yetmeyecegini ben adim gibi biliyorum. Sizler bana yaptiginiz iftira ile anilacaksiniz. Ben sizleri iftiraci, müfteri ilan etmistim. Aranizdan birinin de yüzüne söylemistim. Ama bakiyorum bu sözler sizleri durdurmaya yetmedi.

Sizler solcu degilsiniz. Kendinizi kandirmayin. Bence ait oldugunuz yere gidin. Partimizi rahat birakin. Isgal ettiginiz yerlerden inin ya da gerçek CHP`li gibi davranin. Son söz tarih sadece bedel ödeyenleri yazar.

 



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı