Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Koç Platinle Yasamaya Mahkum Edilmis Parti ?`GAZI? sidir

Koç Platinle Yasamaya Mahkum Edilmis Parti ?`GAZI? sidir

Usta,? Ismi partisi ile özdeslesen Hüseyin Koç`un istifasina elbette üzüldük, kabullenemedik. Hüseyin Koç ?un çok sevdigi, evi gibi, yuvasi gibi gördügü, her seyiyle tüm emegini verdigi, bedenini, maddi manevi her seyini verdigi partisinden ayrilmasina gi

 

Koç Platinle Yasamaya Mahkum Edilmis Parti ‘’GAZI” sidir
Usta,” Ismi partisi ile özdeslesen Hüseyin Koç’un istifasina elbette üzüldük, kabullenemedik. Hüseyin Koç ‘un çok sevdigi, evi gibi, yuvasi gibi gördügü, her seyiyle tüm emegini verdigi, bedenini, maddi manevi her seyini verdigi partisinden ayrilmasina giden süreç benim partide disipline verilmemle basladi” dedi.
 
Usta, ‘’Hatti müdafaa yoktur, sath-i müdafaa vardir.,, sözü Atamiz Mustafa Kemal’ in emperyalizme karsi verdigi amansiz mücadeledeki en önemli sözlerinden biridir.
 
“Bizler solcuyuz, sosyalistiz. Bizim ilkelerimiz vardir”
 Ben ve yoldaslarim bu sözün anlamini çok iyi bilirler. Bizler solcuyuz, sosyalistiz. Bizim ilkelerimiz vardir. Bizler bir siyasi harekette, bir dernek veya STK ‘lardaki olusumlarda yer alirsak bir sebebi vardir. Mücadelemize ilkelerimizden taviz vermeden orada devam etmek istedigimiz için oradayizdir.
Hüseyin Koç, nami diger  ‘’kobra,,  CHP ‘den istifa etti. Birileri sevinmistir. Çoklari ise, bir sosyalist dava insaninin kirilmisligina üzüldüler.  Evet, kirilmisligina diyorum. Özellikle bu kelimeyi kullaniyorum. Bunu yoldaslarinin kendisini mücadelesinde yalniz biraktiklarini, gerekli tepkiyi vermediklerini gördügümden, düsündügümden söylüyorum. Yoldaslari onu yeterince anlamadilar.
Hüseyin Koç ‘un çok sevdigi, evi gibi, yuvasi gibi gördügü, her seyiyle tüm emegini verdigi, bedenini, maddi manevi her seyini verdigi partisinden ayrilmasina giden süreç benim partide disipline verilmemle basladi.
 
Koç ve Gürsoy Haksiz Bir Kararla Ceza Aldilar 
Bilindigi gibi ben 07.08.2017 tarihinde CHP Esenler ilçe baskani ve yöneticileri tarafindan 544 parselle ilgili rüsvet yedigim  (özellikle böyle diyorum. Çünkü disiplin kurulunda sözlü olarak öyle ifade veriyorlar. Fakat disiplin kurulu bu ifadeyi yazmaya utaniyor.) gerekçesiyle disipline verilmemle Hüseyin Koç bana yapilan bu haksiz iftiraya karsi son gücü ile savunma yapmaya çalismasiyla basladi. Süreçle ilgili sürekli olarak bana bu haksizligin yapilmamasi için her platformda, gerek il baskani, gerek il yöneticileri, gerek ilçe baskani, gerek ilçe yöneticileri gerekse de partinin üst düzey ileri gelenleri ile kisisel iliskilerini de kullanarak mücadele ederken bir taraftan da 7-24 Esenler Haber portalinda kamu oyunu bu konuda haberdar etmek maksadiyla yazilari ile benim hakli oldugumu, bana haksiz yere iftira ve çamur atilmaya çalisildigini, onur cellatligi, itibar cellatligi yapilmaya çalisildigini anlatmaya çalisti.
 
“Iftira Ve Onur Cellatligi Yapanlari Asla Af Etmeyecegim”
Bir yili askin süreç sonunda ben YDK ( yüksek disiplin kurulu)tarafindan 06.04.2018 ‘ de aklandim. Tüm cezalarim kaldirildi. Fakat Hüseyin Koç benim hakliligimi savunurken 1 yil partiden ihraç cezasi aldi. Ben aklandi isem Hüseyin Koç ‘un bu süreçte mücadelesinde hakli oldugu benim YDK ‘dan aklanmamla kanitlamis oldugu halde anlayamadigimiz, hiçbir mantik sinirlarina koyamadigimiz haksiz bir kararla ceza almistir.Hasan Gürsoy`da 7-24`ün editörü olmasi sebebiyle 1 yil kinama cesasi almistir.Bunlari hiç bir mantik sinirlari içine koymamiz mümkün degildir. Benim tedbirim ve cezamin kaldirilmasindan sonra beklentim iftira ve onur cellatligi yapanlarin af ve özür borçlarini ödemeleriydi. Fakat onlar benden özür dilemedikleri gibi bir de kendisinden de özür dilenmesi gereken Hüseyin Koç ‘u ( çünkü ‘’galiptir bu yolda maglup olan,, sözünden dolayi) daha cezasi bitmeden ki cezasi ‘’03.10.2018  tarihinde sona erecekti.,, bu defa iki yil partiden ihraç istemiyle tekrar disipline verdiler.Bu süreçte yine yoldaslarindan yeterli destegi bulamamasi ‘’kobra,, yi partiden ayrilmaya iten nedenlerin basinda gelmektedir.
 
Hüseyin Koç ‘un Yaptiklarinin Binde Birini Yaptiniz mi Acaba?
 Hüseyin Koç ‘u bu partide cezalandirilmasi gereken biri gibi görenler ve cezalandiranlar siz bu parti için Hüseyin Koç ‘un yaptiklarinin binde birini yaptiniz mi acaba. Ben yaptiginiza inanmiyorum. Çünkü yaptiklarinizi ve Kobra’nin yaptiklarini bire bir görenlerdenim. Bu adam 60 yasini asmis biri olmasina ragmen partinin bayragini asayim derken 5 m yükseklikteki agaçtan düsmüs ,yaralanmis, kolunda platinle yasamaya mahkum edilmis parti ‘’GAZI,,sidir. Sizin gazilere vefaniz bu kadarmis. Anladik.
 Bu adam gerek seçimlerde gerekse de seçim sonrasinda her platformda partisinin görüsleri dogrultusunda çalisirken ben hiç birinizi oralarda göremedim.
 
 “Kobra solcudur. Sag yelpazede yer almaz”
Sizler seçim zamani milletvekilleri geldiginde ortaya çikan milletvekilleri ile resim çektiren, selfi çektiren, milletvekilleri gidince ortadan kaybolan, milli bayramlarda; o da yönetim kurullarinizin yarisinin bile katilimi olmadan çelenk koymanin disinda ortada görünmeyenlersiniz.
Sizler ‘’Kobra’nin bu partiden ayrilmasina sebep olanlar Atatürk’ün CHP’sinin zerre kadar yanindan bile geçemezsiniz. SEVINMEYIN. Kobra istifa edince bu CHP için kazanç degil kayiptir. Basarili yöneticilik dedigin bir yoldasi kaybetmek degil kazanmaktir. Sizler bu tavrinizla CHP Esenler ilçe tarihinde bir kara  leke olarak kalacaksiniz.
Kobra solcudur. Sag yelpazede yer almaz. Istifa etti ama solculuktan da istifa etmedi ya. O yine sol politikalar safinda yer almaya devam edecek ama sizler ne yapacaksiniz ben söyleyeyim. Ben sizlerin ne yapacaginizi yaptiklarinizdan biliyorum. Mikro milliyetçilik, mezhepçilik adina CHP politikalarinin tersine davranmaya devam edeceksiniz.
 
“Yaklasan yerel seçimlerde liste pazarliklari yapiyorlar”
Sizler 3-5 kisiyi geçmeyen dar çevrenizle partimizi küçültmeye devam edeceksiniz. Yoldaslarinizi yok sayacaksiniz. Yaklasan yerel seçimlerde liste pazarliklari yapacaksiniz. Emperyalizmin girtlagimizi siktigi su günlerde mücadele adina pratik hiçbir eylem yapmayacaksiniz. Sizlerin buna yüreginizin yetmeyecegini ben adim gibi biliyorum. Sizler bana yaptiginiz iftira ile anilacaksiniz. Ben sizleri iftiraci, müfteri ilan etmistim. Aranizdan birinin de yüzüne söylemistim. Ama bakiyorum bu sözler sizleri durdurmaya yetmedi.
Sizler solcu degilsiniz. Kendinizi kandirmayin. Bence ait oldugunuz yere gidin. Partimizi rahat birakin. Isgal ettiginiz yerlerden inin ya da gerçek CHP`li gibi davranin. Son söz tarih sadece bedel ödeyenleri yazar.
 
 

Facebook hesabinizla yorum yapin:



Veya Facebook`a baglanmadan yorum yapin:

Rumuz veya Ad/Soyad*
E-posta*  
(E-posta adresiniz sitede görünmez)
Yorum*
   
(Yandaki güvenlik kodunu bu alana giriniz)
 
   
 

Diger YEREL Haberleri

Baslik   Tarih  
 
CHP’yi Esenler’de Kara Secim Bekliyor   15 Eylül 2018  
 
Esenler’in 100 Yasindaki Serka Ninesi Vefat Etti   13 Eylül 2018  
 
Gökçebas Esenler Belediye Baskan Yardimcisi Oldu   13 Eylül 2018  
 
Kara Gün 12 EYLÜL-38 Yil… Affetmeyiz   12 Eylül 2018  
 
?Kaya Ailesinin Mutlu Günü   12 Eylül 2018  
 
Çebi Ailesinin Aci Günü…   11 Eylül 2018  
 
Esenler Saganakla Perisan…   08 Eylül 2018  
 
Yerel Basindan Yeni Emniyet Müdürüne Ziyaret   08 Eylül 2018  
 
Usta Veda Etti; “takip edecegim”   06 Eylül 2018  
 
Yillarin Emekçisi CHP’ye Veda etti   08 Eylül 2018  
 
Süleyman Sarim Atisalan’lilari Üzdü- CHP’lilerin Vefasizligi   03 Eylül 2018  
 
Esenlerin Meclisi Üç Dakikaligina Toplandi   03 Eylül 2018  
 
Tastan Ailesinin Cenazesinde Siyasiler Kol Kola   01 Eylül 2018  
 
Esenler Karisti , Polis Seyretti   31 Agustos 2018  
 
CHP’lilerden 30 Agustos Alternatif Rezilligi   30 Agustos 2018  
 
Esenler 30 Agustos Zafer Bayramini kutladi   30 Agustos 2018  
 
Esenler`de Çati Yangini   28 Agustos 2018  
 
Esenler’li Ögrencinin Sinop`tan Aci Haberi Geldi   28 Agustos 2018  
 
Basin Düsmani CHP, Biz Yoksak Siz Bir Hiçsiniz   23 Agustos 2018  
 
Baskan Göksu, Uhud Camii’nde Vatandaslarla Bayramlasti…   21 Agustos 2018  
 
Esenler Kaymakamligi Bayramlasti   18 Agustos 2018  
 
Esenlere Ithal Spor Kulübüne Tepkiler Geldi   18 Agustos 2018  
 
Kanli Pazar-Defol Katil ABD   16 Agustos 2018  
 
Marmara`yi Büyük Felaket Bekliyor...DEPREM...   16 Agustos 2018  
 
Usta’dan “Uygulama Imar Degisikligine” Itiraz   14 Agustos 2018  
 
Ütebay, “RÜSVETÇI” Meclis Üyesine Öyle Bir Sarildi ki   02 Agustos 2018  
 
Göksu Meclis Üyesi Usta’nin Acisini Paylasti   01 Agustos 2018  
 
Baskanligin Nimetlerinden Halk Yararlaniyor   01 Agustos 2018  
 
Istanbul’un Sultangazi Ilçesine Baskanlik Kiyagi   01 Agustos 2018  
 
Bölükbasi: Cesurlar Hareketinin Liderinin Evinin Önünde Bulusuyoruz!   27 Temmuz 2018  
 
Istanbul Müftüsünden Davet…   26 Temmuz 2018  
 
Bir ayagi CHP’de Bir Ayagi AKP’de Olan Yöneticiler   24 Temmuz 2018  
 
Lozan`in yil dönümü ve Basin Bayrami Kutlu Olsun   24 Temmuz 2018  
 
Esenler’de Üniversiteli genç kiza taciz   21 Temmuz 2018  
 
Esenler’liler Çagdas Okul Diyor, Yetkililer Imam Hatip Yapiyor   21 Temmuz 2018  
 
“Esenler’in Park ve Yesil Alani 6,8 Milyon Metrekareye Çikacak”   16 Temmuz 2018  
 
Bagcilar Hastanesi`nde Skandal Olay! Çogu Suriyeli Çocuk Gebe   16 Temmuz 2018  
 
Bu kis donacagiz! Dogalgaza yüzde 30 zam geliyor   16 Temmuz 2018  
 
Dönemeçlerde Savrulanlar Gerçekleri Inkar Edenler Öncü Olamazlar!   15 Temmuz 2018  
 
Imar Barisi Iptal Olabilir, Dikkat Edin   15 Temmuz 2018  
 
Kaymakam ve Belediye Baskani Kitap Fuarini Açti   13 Temmuz 2018  
 
CHP Istanbul Sol Kanat Degisim Dedi…   13 Temmuz 2018  
 
Esenler’de, Tacizde Bulunmaya Kalkan Sapiga Dayak   13 Temmuz 2018  
 
Son KHK Ile Esenlerden 2.Ögretmen Ihraç Edildi   08 Temmuz 2018  
 
Küfürbaz Ilçe Baskani…   08 Temmuz 2018  
 
Esenler Meclisi Güle Oynaya Tatile   06 Temmuz 2018  
 
Ütebay Çark Etti- Davaci Degilim Dedi   05 Temmuz 2018  
 
“Bugün yasananlari hayvanlar bile yapmaz”   04 Temmuz 2018  
 
Esenler Çocuk Istismarina Isyan Etti   03 Temmuz 2018  
 
Abdullah Der’e 8 ay 20 gün hapis cezasi   03 Temmuz 2018  
 
Esenlerin Yeni Kizilay Baskani A. Bölük Kimdir   03 Temmuz 2018  
 
ESENLER KIZILAYIN`DA ADALETSIZ DEGISIM   02 Temmuz 2018  
 
CHP`LI USTA`DAN UZAKTAN KUMANDALI VE ÖRÜKLÜ ÖNERGE   02 Temmuz 2018  
 
ESENLER MECLISI SIVAS KATLIAMI KINADI KATLEDENLERE LANET OKUDU   02 Temmuz 2018  
 
Bu Binaya Yapilan Kattan Haberiniz Var mi?   30 Haziran 2018  
 
CHP Istanbul Sol Kanattan Soyluya Sert Tepki   29 Haziran 2018  
 
Esenlerde CHP’li Ütebay Kalenin Altinda Kaldi   27 Haziran 2018  
 
CHP’nin Infazcisi Ütebay Seçimlerde Ezber Bozmus   25 Haziran 2018  
 
IYI Partililere Sandikta Saldiri   24 Haziran 2018  
 
Esenler Esnaf Odasinin Babasi Vefat Etti.   23 Haziran 2018  
 
Esenler Cumhuriyet Meydani HDP’ile Costu…   21 Haziran 2018  
 
Kilinç: Esenler iktidari yolcu etmeye hazir ”TAMAM”   20 Haziran 2018  
 
AKP Bilimi, bilgiyi, adaleti ve mühendisligi "OY ve PARA" ugruna yok sayiyor   20 Haziran 2018  
 
Esenler’de Egitim Karmasasini Kim Düzeltecek?   20 Haziran 2018  
 
“Oyum Devrimci Dayanisma Ruhuyla HDP’ye”   19 Haziran 2018  
 
Kaftancioglu : Partililere Talimat Yagdirdi   19 Haziran 2018  
 
Ütebay Ve Ekibi Göksu’nun Dedigi Gibi “ZAVALLISINIZ”   18 Haziran 2018  
 
Esenler “HAYIR” platformu HDP`ye oy verecek”   18 Haziran 2018  
 
HDP Esenler’in Halayli Bayram Kutlamasi   16 Haziran 2018  
 
Esenler IYI PARTI Halkla Meydanda Bayramlasti   16 Haziran 2018  
 
Ütebay ve Bazilari Ince’ye Ihanet Ediyor   16 Haziran 2018  
 
Esenler’lilerin Bayram Günü Kabir Ziyareti   15 Haziran 2018  
 
Pehlivanoglu: “Karun kadar zenginlesmis, Firavun’lasmis iktidar   13 Haziran 2018  
 
Esenler’de Silahli Gasp...   13 Haziran 2018  
 
“Biliyoruz Sizlerde Farkindasiniz!” O zaman “TAMAM”   11 Haziran 2018  
 
CHP’nin Infazcilari ve Nemacilari Esenler’de Bulustu.   11 Haziran 2018  
 
Bayburt’lular Iftarda Bulustu   10 Haziran 2018  
 
Ince: Ustayim diyordu meger kek ustasiymis   10 Haziran 2018  
 
Esenler’liler Içisleri Bakani Soylu’nun hangi sözüne inansin   09 Haziran 2018  
 
CHP Esenler Ilçesi Iftarinda Örgüt Aç Kaldi   09 Haziran 2018  
 
 



  • Salı 23 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 21.7 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli