Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Koçoglu Esenlerli Müteahhitlerle bulustu

Koçoglu Esenlerli Müteahhitlerle bulustu

ITO Meclis Üyesi Ishak Koçoglu Esenlerli müteahhitlerle bir araya geldi.

 

2018 yilinda yapilan Istanbul Ticaret Odasi (ITO) seçimlerini kazanarak meclis üyesi olarak 45 nolu insaat komitesine giren Ishak Koçoglu seçimlerde kendisini destekleyen Esenlerli müteahhitlerle Dironi Cafe’de düzenlemis oldugu tesekkür amaçli kahvalti programinda bulustu.

Koçoglu yaptigi konusmada ITO seçimlerinin önemine dikkati çekerek Tapu harçlarinin geri ödenmesi için hükümete öneri verdiklerinin hükümetinde bu konu hakkinda çalisma yaptiklarini söyledi.

Esenler’deki degerli müteahhit arkadaslarimizin toplantiya gösterdikleri ilgiden ve kendisine verdikleri desteklerden dolayi hepsine ayri ayri tesekkürlerimi saygilarimi sunuyorum.

Toplantiya Esenler Bagimsiz Belediye Baskan Adayi Mustafa Kaplan’da katilarak projelerini anlattigi konusmasinda müteahhitlerden destek ve oy istedi.

Muhtar Gülbek Tastan Ile Gazeteci Sait Yilmaz  arasinda geçen haber amaçli diyalog

"MUHTAR GÜLBEK TASTAN’DAN GAZETECI SAIT YILMAZ'A SAYGISIZLIK IDDIASI

Kahvaltili toplantinin sona ermesinin ardindan Kazim Karabekir Mahallesi Muhtari ve muhtar adayi Gülbek Tastan’in yanina giderek soru sordum.

Soru: Muhtarliga mi adaysiniz, yoksa meclis üyeligine mi?

Cevap: Muhtarliga adayim.

Soru: Neden meclis üyeligine basvurdunuz?

Cevap: Basvurmam için israr ettiler. Kanunen oluyor.

Soru: Ikisine birden aday olmak ne kadar dogru?

Cevap: Sen benim muhatabim degilsin.

Esenler Müteahhitler Dernegi Baskani, Kazim Karabekir Mahallesi Muhtari ve muhtar adayi Gülbek Tastan’a soruyorum siz halka mal olmus bir insansiniz görevini yapan bir gazeteci olarak bu sekilde cevap vermenizi size yakistiramadim. Simdiye kadar hep abi diye hitap ederdiniz isinize gelmeyen sorulardan dolayi mi muhatabiniz degilim, ben her zaman dogrudan ve Hak’tan yana oldum. Yapmis oldugunuz bu hareketten dolayi kiniyorum." 

 



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli