Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MHP’nin Yemeginde Ittifaka Tam Destek

MHP’nin Yemeginde Ittifaka Tam Destek

MHP Esenler ilçe teskilatinin organize ettigi aile içi yemegi Esenler kültür merkezinde yogun katilimla gerçeklesti. Yemekli gecede Cumhur ittifaki el ele verdi- yemin ettiler- “kazanacagiz ama tüm belediyeleri kazanacagiz” dediler.

MHP Esenler ilçe Baskani Suat Yilmaz ve ilçe yönetiminin düzenledigi programa, Avrupa komisyon üyesi AKP Milletvekili Cemal Çetin, Il baskani Birol Gür, Esenler Belediye Baskani Göksu, AKP Ilçe Baskani Umut Özkan’in yani sira meclis üyesi adaylari ve muhtarlar katildilar.
 
Açilis konusmasini yapan MHP Esenler ilçe Baskani Suat Yilmaz,”ok gibi turacagiz, Esenleri kazanacagimiz kesin ama IBB’yi kazanmak için çok çalisacagiz. Emperyalizme karsi birlik olacagiz. Turan cografyasi, Araplar, Müslümanlar ve Islam alemi bizden umut bekliyor, bizden çare bekliyor. Karsimizda illet ittifaki var” diyerek partililerini güç birligi içinde çalismaya, Göksu’ya destek olmaya davet etti.
 
BIZIM ILÇEMIZ ESENLER BU KADAR GÜZEL MI?
Esenler Belediye Baskani Göksu’nun konusmasindan önce sine-vizyon gösterisi yapildi. Gösteride Göksu’nun ve Esenler Belediyesinin çalismalari biraz allandirilarak, biraz bulandirilarak izleyenlere sunuldu. Izleyenlerin kafasi karisti ve salonda bulunanlardan bazilari “bizim ilçemiz Esenler bu kadar güzel mi? Dediler.
 
ESENLERE DÜNYANIN EN AKILLI VE GÜVENLI PROJESI GELIYOR
Göksu“bu cografyanin güzelligi bizim güzelligimizdir. Bu millet bizim milletimizdir. Mazlumla Allah arasinda perde yoktur. Tarih bize yeni bir görev verdi, biz bu görevimizi yerine getirmekle sorumluyuz. Bu seçim bir beka meselesidir, biz sevdamizin üstüne giderken, en yüce sevdaniz olan vatan sevgimizi, vatan sevdamizi öne koymusuz” diyerek bugüne kadar yapmis oldugu çalismalarin bir bölümünü örnek vererek katilimcilardan destek istedi. Göksu Esenlere dünyanin en akilli ve güvenli projesinin geldigin ve Esenlerde problemli yeri olanlara magdur olmayacaklarinin müjdesini verdi.    



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli