Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mustafa Kaplan Esenler Bagimsiz Belediye Baskan Adayligini Açikladi!

Mustafa Kaplan  Esenler Bagimsiz Belediye Baskan Adayligini Açikladi!

2019 Mart ayinda yapilacak olan yerel seçimlerde Esenler Belediye Baskanligina bagimsiz aday ESDEF kurucu Baskanive Esenler Çankirilar dernek Baskani Mustafa Kaplan, adaylik açiklamasini yerel basin önünde yapti.

Mustafa Kaplan Bagimsizligini Ilan Etti 
 Kaplan Esenler’de bir dügün salonunda Esenler Dernekler Federasyonunda ve çalisma hayatinda yaptigi çalismalarini sine- vizyon gösterisiyle anlatti.
Esenler Belediye Baskanligi için göreve hazir oldugunu belirten Mustafa Kaplan, salonda bulunan davetlileri “hop oturttu- hop kaldirdi”

Esenlerin - Esenler Halkinin Makus Tarihi Degisecektir 

Kaplan, "Halka ve Hakk’a bagimliyim, siyasi partilere esit mesafede, partiler üstü, tarafsiz halkin adayiyim. Sizlerden baska kimselere bir bagliligim yok. Artik Esenler’de farkli bir süreci baslatmis bulunuyoruz, artik söz sirasi sizde. Bu büyük yürüyüse herkes hazir olsun. Uzun bir süreden beri halkimizla ve degisik kesimlerle istisareler yaptik ve bu kesimlerin kararlari, görüsleri dogrultusunda bu yola çikma kararini verdik. Seçimlere 3 aya yakin bir zaman kaldi ve inaniyorum ki verdigimiz bu önemli kararla Esenlerin ve Esenler halkinin makus tarihi degisecektir. Bu seçimle magdur ve mazlumlar kazanacak.

“Esenleri Birlikte Yönetecegiz”

Biz bu meydanlarda söyleyecek sözlerimiz elbette olacak, bizler bu kararligimizi bir çekirdek kadro ile aldik ama burada görüyorum bizler çok kalabaligiz. Bu cosku ve bu kader hepimizin. Biz problemlerimizi biliyoruz ve çözümleri de biliyoruz, bize disaridan birilerinin dayatilmasi sorunlarimizi çözmez. Bu sokaklarda bizler yasiyoruz, bizler is yapiyoruz, bizler üretiyoruz, o zaman bu ilçeyi bizler yönetmeliyiz, birlikte yönetmeliyiz. Arkadaslar bu secimler belediye baskanligi yani yerel parlamenter seçimleridir, milletvekili seçimleri degildir. Biz istiyoruz belediye baskani halkin çikarlari sehrin menfaatleri için çalissin. Belediye baskani tarafsiz, adil ve birlestirici olsun. Biz bu anlayistayiz ve bu süreci ve Esenleri birlikte yönetecegiz.

“Esenler’de Farkli Bir Sayfa Açmak Için Adaylastim” 

Bizler hep birlikte farkli bir anlayisi ve farkli bir sistemi ortaya koymaliyiz. Bakiniz seçtigimiz insanlar bizden birisi olsun, içimizden birisi olsun istiyoruz, bir baskasini seçmek gibi bir mecburiyetimiz yok. Bizler sistemin disinda olanlariz onun için farkli bir anlayista olmaliyiz. Bizler bu makus tarihi degistirmek için bu yola çiktik, bu yol farkli bir yoldur. Bizler degisim diyoruz ve degistirecegiz. Bizler yapilan yanlisliklardan ve haksizliklardan ortak nasiplenenleriz. Yanlislik mi evet, bende yanlislari gördüm ve o yanlislardan nasibimi alanlardanim.  Bizlerin birlik ve beraberlige ihtiyacimiz var. Bunun için köklü bir degisim yapmamiz lazim. Belediye baskanlari seçildiklerinin hemen sonrasi rozetlerini çikardiklarini ve halki esit bir sekilde kucakladiklarini söylerler, evet bizleri hep kucaklarlar ama kutuplastirmayi hiç birakmazlar. Biz Esenler’de farkli bir sayfa açmak için adaylastik, sizlere güvenerek, sizlerle birlikte yönetmek için ben varim diyen tüm arkadaslarima tesekkür ederim. Iyi ki varsiniz, iyi ki sivil toplum örgütleri var gelin hep birlikte bir ilk olacak olan sosyal belediyeciligi buradan baslatalim” diyerek sözlerine devam etti.

 



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli