Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Mustafa Usta: Göksu’nun Söylediklerine Itibar Etmeyin

Mustafa Usta: Göksu’nun Söylediklerine Itibar Etmeyin

CHP’nin eski belediye meclis üyesi insaat mühendisi Mustafa Usta, Belediye baskani Göksu’ya cevap vermeye yüregi yetmeyen CHP ilçe baskani Ütebay’i ve siyasi partilerin egemenlerini elestirdi.

CHP’nin eski belediye meclis üyesi insaat mühendisi Mustafa Usta, Belediye baskani Göksu’ya cevap vermeye yüregi yetmeyen CHP  ilçe baskani Ütebay’i ve siyasi partilerin egemenlerini elestirdi. Usta, korkaklar sayin Göksu’ya asla cevap veremez is bana düstü” dedi.

Usta: Esenler Belediye Baskani Göksu’nun, “Ben göreve geldigimde Esenler’de okullarin disinda bir tane devlet binasi yoktu. Istanbul’un devlet binasi yönünden eksigi olmayan tek ilçesiyiz. Sisli 20 yildan beri ayni zihniyet tarafindan yönetiliyor, Sisli’de bir tane kültür merkezi yok, bir tane yüzme havuzu yok” dedi. Göksu’nun sözlerine, CHP’nin eski belediye meclis üyesi insaat mühendisi Mustafa Usta, “aklimizla dalga geçen birisi ve bu kisi üstelik reklamci, söylediklerini dikkate almayin” diyerek açiklama yapti.

Usta: Belediye baskani Göksu, Esenlerlilerin ve Sisli halkinin akliyla dalga geçiyor. Göksu, reklamlari bitirdi simdi senaryo yazarligina soyundugunu görüyoruz ama iyi senarist degil. Baskanimiz halki figüran yapmak istiyor ama biz kimsenin, özellikle reklamcilarin ve senaristlerin oyununa gelmesine izin vermeyiz. Göksu, bazen böyle seyler söyler, seçimler üzerine ise uçmasi normaldir, kendisinin sözlerine ve salvolarina itibar edilmemeli.

Usta: herkes, her gece rüya görür ama belediye baskanimizin rüyalarinin yorumcusunu biz bulamadik. Göksu’nun rüyalarin bir kismi, karmakarisik, bir kismi günlük olaylarin rüyaya yansimasidir. Bir kismi da, daha önceden hiç düsünülmeyen, hayal edilmeyen seylerin gerçekle alakasi olmadigi gibi gerçekmis gibi görülmesidir.  Rüyalar kisim kisimdir. Belediye baskaninin gördügü rüyalar Misir hükümdarinin gördügü rüyalar gibi tamamen tabir ve yoruma ihtiyaci olan rüyalardir.
 
Usta: Bakiniz Sayin Belediye Baskaninin, Istanbul’un devlet binasi yönünden eksigi olmayan tek ilçesiyiz dedigi Esenler, bir tane kültür merkezi, bir tane yüzme havuzu yok dedigi Sisli için söyledigi sözleri rüya degil de nedir?
 
Usta: Cemil Candas Kent Kültür Merkezi, Sisli Kültür A.S, Nâzim Hikmet Kültür ve Sanat Vakfiuzun seneler önce Sislide varken, Esenler’de yürümek için yol yoktu. Yüzme Havuzu en çok olan Sisli’de, Fulya Yüzme Havuzu ve spor kulüpleri tarafinda isletilen Otellerin havuzlari var. Futbol, Yüzme Basketbol, Tenis kis aylarinda Basketbol, Voleybol, Tenis, Yüzme faaliyetleri yapiliyor. Bu aktivelere yok demek rüya görmek veya senaryo yazmaktir” dedi.


 

 



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı