Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Oguz Deniz, En Genç Mali Müsavir Olarak Sertifikasini Aldi

Oguz Deniz, En Genç Mali Müsavir Olarak Sertifikasini Aldi

Istanbul’un en genç Mali Müsaviri Oguz Deniz sertifikasini aldi. Deniz, Serbest muhasebeci Mali Müsavirlik belgesini gururla Esenler’deki çalisma ofisine asti.

Oguz Deniz, “TÜRMOB” tarafindan açilan sinav sonunda Serbest muhasebeci Mali Müsavirlik sertifikasini ISMMMO'da düzenlenen törenle aldi. Deniz, basarisini devlet parasiz okullarinin verdigi egitime borçlu oldugunu ve parasiz egitimi sonuna kadar savundugunu söyledi.  
 
Deniz, “Ben egitimimi devlet parasiz okullarinda okuyarak tamamladim. Bu nedenle devletime çok sey borçluyum. Mali müsavirlik meslegi toplumun en saygin ve seçkin ayni zamanda prestijli mesleklerinin basinda geliyor. Mali müsavirler yüksek bilgi birikimi ve teknoloji kullanimi ile devlete ve müsterilerine hizmet veriyor. Mali müsavirlik en yüksek vergi veren meslek gruplarindandir.  Ne yaziktir ki bunun karsiligini da alamadigimiz halde meslegimizi severek yapiyoruz. Mali müsavirlik meslegi severek yapiyorum. Sevdigim meslegimi de en iyi sekilde hizmet yapmayi bir görev kabul ediyorum. Mali Müsavir olan babam Süleyman Deniz ile kendi ofisimizde çalisiyorum, meslegimizde egitim alan genç arkadaslarimla her türlü bilgi birikimimi paylasmak bana huzur ve mutluluk veriyor. Serbest muhasebeci Mali Müsavirlik meslegimi toplumda hak ettigi yere getiren ve bu ugurda mücadele veren agabeylerimin yolunda ilerleyecegim.” dedi.

 



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli