Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Okyanus Ötesinden Devlet Kademelerine Sizan, Köpek Baliklari ile Mücadele Etmek !

Okyanus Ötesinden  Devlet Kademelerine Sizan,   Köpek Baliklari ile Mücadele Etmek !

Okyanus Ötesinden Devlet Kademelerine Sizan, Köpek Baliklari ile Mücadele Etmek ! Ülkemizde Yasanan 15 Temmuz Darbe Girisiminde Devlet’tin Çesitli kademelerine KENE Gibi sizmis 40 Yillik kan emici FETÖ Yapilanmasinin Askeri ve Emniyet Yapilanmasi öncülügü

Türkiye 15 Temmuz 2016'da tam 36 yil sonra Türk Silahli Kuvvetleri (TSK) içindeki Fetullahçi Terör Örgütü (FETÖ) mensubu bazi generallerin ve askeri personelin içinde oldugu darbe girisimiyle karsi karsiya kaldi. Ihanet girisimi halkin sokaga çikmasi ve TSK içindeki çogunlugun destek vermemesi üzerine akamete ugradi.

Bu cunta girisiminin bilançosu ise çok agir oldu. Türkiye'nin hainlere karsi verdigi 15 Temmuz mücadelesinde 248 kisi sehit oldu, 2196 vatandas ise yaralandi. Türkiye, darbe girisimi karsisindaki kararli direnisiyle dis aktörlerin oyununu bozarken Islam dünyasi için de bir umut isigi oldugunu gösterdi. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kuruldugu günden itibaren hem siyesi, hem askeri , hem’ de devletin idari kademelerinde Gizlenmis yuvalanmis

KAN EMICI KENELER

Tarafindan Zaman zaman darbe planlari hayata geçirilebilmis binlerce yurttaslarimizin hayati kararmis bazilarinin da hayatina mal olmus olmasina ragmen Geçmis Zamanda yasanan Bu vahim olaylardan ders alip bundan sonra bu kötü Iç ve Dis Güçlerin amallerine Alet olmayan uyanik TÜRK Vatandaslarimiz Tarafindan O 15 Temmuz Destani yazarak Darbeci CUNTACILARA Kendi elleriyle dersini vermistir.

Buradan geriye baktigimizda 15 Temmuz FETÖ Terör Örgütü tarafindan yapilmak istenen darbe girisimi üzerinden 3 yil gibi bir zaman diliminin geçmesine ragmen 100 Binlerce terör örgütü üyesinin devlet kademelerinden Mahkeme kararlari ile edilmesine ragmen, Gelinen bu noktada anlasiliyor ki ; FETÖ Terör örgütü üyeleri tip ki bir KENE Gibi devletin kozmik Idari alanlarindan AKTIF olarak görevlerine Halen devam Eden Örgüt üyelerinin oldugu degerlenmektedir.

Söyle ki ; 17 / 25 Aralik 2013 ten sonra FETÖ suç örgütü Oldugu kabul edilmesi sanki 15 yil 20 yil FETÖ Örgütü yöneticiligi yapan kamu görevlileri Devlet memurlari,belediye meclis üyeleri ile belediye baskanlari ile Millet Vekillerinin Yillarca FETÖ Terör örgütüne AKTIF hizmet etmis Üyeligi Tespit edilememis olanlarin CEZA almalarinin bir türlü önüne geçilmis hatta bu vesile ile TEKRAR’ dan yapilanma toparlanma devlet yapisi içerisinde Bir KENE Gibi gizlenerek varligini sürdürmeye devam ettirdiklerine Zaman Zaman Sahit oluyoruz. Devlet Kurumlarinda Aktif Görevde Bulunan ve Kene Gibi Gizlenenler Bir Gün Sira Bize Gelecek Seklindeki Tehditlerine’ de Günümüzde Sahit Oluyoruz .

 



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı