Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

RIDEF Danisma Toplantisini Esenler’de Gerçeklestirdi

RIDEF Danisma Toplantisini Esenler’de Gerçeklestirdi

Rize Dernekler Federasyonunun (RIDEF ) Esenler Belediyesi kültür merkezinde genis katilimla Danisma Icra Kurulu ve Proje sunumu toplantisini yapti.

Toplantiya Rizeli hemserileri ve eski  TBMM Baskani Ismail Kahraman, , Rize Valisi ve Eski Rize Milletvekilleri katildilar. Diger katilimcilar ise Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, MHP Istanbul Il Baskani, Esenler Rizeliler dernek Baskani Süleyman Kahveci, Belediye imar komisyonu baskani ve Meclis üyesi Orhan Oguz Türk, Rizeli Is adamlari, RIDEF Danisma Icra Kurulu Üyeleri RIDEF Kadin kollari, Esenler Rizeliler dernek yöneticileri ve yerel gazeteciler katildilar.
 
Yemekli toplantinin açilis konusmasini RIDEF Genel Baskani Recep Albayrak yapti. Albayrak, yaptigi konusmasinda bugüne kadar yaptiklari faaliyetleri anlatti, bugünden sonra yapacaklarindan söz etti. Konusmasini kisa tutan Albayarak ev sahipligi yapan Esenler Belediye Baskani M. Tevfik GÖKSU' ya tesekkür etti ve  herkesi sevgiyle saygiyla selamladi.
 
GÖKSU ÇALISIYOR-MUHALEFET UYUYOR
Esenler Belediye Baskani M. Tevfik Göksu, “Özellikle yöresel derneklerin böylesine kültür ve sosyal içerikli projelerle ilgileniyor olmasi, aslinda bizimde sosyoloji açisindan çok önemlidir” dedi ve Esenler’de derneklere verdigi önemi anlatti ve Dernekler yönünden Istanbul’da en fazla dernegi olan bir ilçe Esenler oldugunu söyledi. Göksu, konusmasinin sonunda baska derneklerin toplantilari oldugunu ve o toplantilara katilacagini söyleyerek EKM’den ayrildi.   



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli