Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Saadet Partisi Belediye Baskan Adayini Yerel Basina Tanitti!

Saadet Partisi Belediye Baskan Adayini Yerel Basina Tanitti!

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskanliginca düzenlenen ve basin mensuplarinin da davet edildigi kahvaltili basin toplantisinda, Saadet Partisi Esenler Belediye Baskan Adayi yerel basina tanitti.

SAADET ESENLER ADAYINI AÇIKLADI!

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskanliginca düzenlenen ve basin mensuplarinin da davet edildigi kahvaltili basin toplantisinda, Saadet Partisi Esenler Belediye Baskan Adayi kamuoyuna duyuruldu.

ÇARE VAR!”basligi altinda adayin açiklandigi programda, ilçe baskan vekili Hulusi Özbek’in yaptigi açilis konusmasinda,31 Mart yerel seçimlerine dönük aday tespit çalismalarinin titizlikle yürütüldügünü, basta teskilat mensuplari olmak üzere, Muhtarlar, STK Temsilcileri, etkili fertler, yerel basin mensuplari ve toplumun farkli kesimleriyle bir araya gelindigini ve yapilan görüsmeler neticesinde bir ismin ön plana çiktigini sözlerine ekleyerek, Belediye Baskan Adayimiz, Sayin Tugrul YALÇINKAYA olmustur, dedi. Özbek; hayirli olsun temennisinin ardindan sözü Belediye Baskan Adayi Yalçinkaya’ya birakti.
 
YALÇINKAYA; Milli Görüs belediyeciligi geri gelecek
Konusmasina, katilimcilara, basinmensuplarina vekendisini bu göreve layik gören basta teskilat mensuplari olmak üzere tüm sevenlerine tesekkür ederek baslayan YALÇINKAYA;  1994-2004 yillari arasinda Türkiye’nin basta büyüksehirler olmak üzere belediyelerin büyük çogunlugunu kazandiktan sonra,milletimize hizmet konusunda yeni bir çigir açan Mili görüs belediyeciligini 31 Martta Esener’imize yeniden kazandiracagiz dedi.
 
YALÇINKAYAEsenler de degisim sart;
Esenler belediye baskani ile Esenler halkimizin uzun zamandir bir doku uyusmazligi yasadigini ifade eden Yalçinkaya, insanimiz iki dönemdir AKP liderinin hatirina oy verdigini, bu dönem kesin bir degisiklik beklerken, baskanin yeniden aday gösterilmesiyle, toplumumuza,  Esenlerimizde büyük bir degisikligin gerekli oldugu kanaati hâkim oldugunu söyledi.
Esenler halkimiz, Belediye baskaninin halkla iliskilerinin bozuklugundan, insanimiza tepeden bakilmasindan, verilen taahhütlerin ve sözlerin arkasindan durulmamasindan, sürekli reklam ve gösterisin ön planda tutulmasindan, israf ve daha birçok olumsuzluklardan bikmis ve bunalmistir.
Gözlemlerimiz odur ki; Esenler Halkimiz, kendi içinden Esenlerin ve Esenler ’linin halinden anlayan bir belediye baskani istemektedir.
 
YALÇINKAYA; anlayisimiz ‘Çagdas, Dürüst yönetim veTemiz hizmet’ olacak 
 Esenler için hazirladiklari projeleri, yakin zaman içerisinde bir proje lansman programiyla tanitacaklarini söyleyen Tugrul Yalçinkaya, saadet partisi, ’Belediyecilik Yönetim Anlayisini’ dokuz maddede toparladiklarini ifade ederek, katilimcilara, bu maddeleri açiklayan genis bir sunum gerçeklestirdi.
 

  1. Yeniden Milli Görüs Belediyeciligi prensiplerine geçecegiz.
  2. Önce Ahlak ve Maneviyat’ düsturuna bagli kalarak; israf, yolsuzluk, rüsvet, adam kayirma ve iltimasa son verip, adil ve ahlaki bir yönetim sergileyecegiz.

 

  1. Esenler için ahdedecegiz.

Belediye baskani, baskan yardimcilari ve meclis üyelerimize;görev yaptiklari sürece Esenlerin ve Esenler halkinin menfaatini gözetecegine, ahlak ve dürüstlük ilkelerinden ayrilmayacagina, milletten aldigi yetkiyi, sahsi menfaat ve çikari için kullanmayacagina dair yemin ettirerek göreve baslatacagiz.
 

  1. Halkimizla beraber yönetecegiz.

Toplumun, yönetimde etkin olmadigi, karar verme sürecine dâhil edilmedigi, istisarenin yok sayildigi ‘ben emrederim siz yaparsiniz’anlayisi ilkel bir yönetim anlayistir.
Oysa bilgi ve iletisim çaginda yasamaktayiz. Toplumu ilgilendiren kararlara genis kesimlerin dâhil edilmesi, toplum-kurum kaynasmasini getirir, kurum motivasyonunu yüksek tutar ve verimliligi artirir.
 

  1. Yönetimde seffaf olacagiz.

Seffaf, hesap verilebilir ve denetlene bilirligi belediye yönetiminin vazgeçilmezi yapacagiz

  1. Isimiz hizmet olacak.

Belediye bir hizmet kurumudur. Esenlerimizin yasam kalitesini arttirmak için, her an halkimizin hizmetinde olacagiz.

  1. Emanete sahip çikacagiz.

Insanimizin bize emanet ettigi kaynaklari,heva ve hevesimiz için, har vurup harman savurarak, israf etmeyecegiz. Belediye kaynaklarini, verimli ve halkin istifade edecegi yatirimlarda kullanacagiz.
 

  1. Üstünlük taslamayacagiz, kibirli olmayacagiz

Insanimizin bize, hizmet etmemiz için vermis oldugu yetkiyi, bir üstünlük taslama ve kibir vesilesi olarak kullanmayacagiz.
 

  1. Verimlilik ve liyakati esas alacagiz.

Atamalardan ihalelere, istihdamdan hizmet alimlarina, her alanda, yakinlik ve yandasligi degil, verimliligi, ehliyet ve liyakati esas alan bir anlayisimiz olacak
 

  1. Katilimci bir yönetim anlayisimiz olacak;

Belediye çalismalari hakkinda toplumun her kesimini bilgilendirip, görüs ve önerilerine açik olacagiz. Yönetenle yönetilen arasindaki etkilesimi gelistirip, tek tarafli karar alan yönetim degil, halkimizin da yönetimde söz sahibi oldugu ‘yönetisim’ anlayisini sergileyecegiz.
Saadet partisi Esenler belediye baskan adayi Tugrul Yalçinkaya belediye yönetim anlayisi sunumunu tamamladiktan sora gazetecilerden gelen sorulari cevaplayarak konusmasina son verdi.



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli