Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Saadet Partisi, 2019 yerel seçim için çalismalara basladi

Saadet Partisi, 2019 yerel seçim için çalismalara basladi

Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskanligi’nin düzenledigi kahvaltili istisare toplantisina, Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Esenler mahalle muhtarlari, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve Esenler’de yayin yapan gazetecile

Saadet Partisi, 2019 yerel seçim için çalismaya basladi  

Yaklasan yerel seçimlere hazirlanan siyasi partiler, seçim çalismalarina hiz verdiler. Esenler’deki partiler yerel basin yoluyla seslerini seçmenlere duyurmaya çalisiyorlar. Bu noktada Saadet Partisi, Esenler ilçe merkezinde yerel basina yönelik kahvaltili program düzenledi.
Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya, toplantinin bir istisare toplantisi oldugunu ve katilim saglayan herkese tesekkür ettigini belirterek SP’nin yeni yilda yapilacak olan yerel seçimlerde yeniden saha kalkacagini söyledi.

‘HERKESI KUCAKLIYORUZ’

Kahvalti programina Saadet Partisi Esenler Ilçe Baskani Tugrul Yalçinkaya, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Esenler mahalle muhtarlari, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, Esenler’de yayin yapan gazeteciler ve partili vatandaslar katildi.

Kahvaltili istisare toplantisina katilanlara hitaben bir konusma yapan Ilçe Baskani Yalçinkaya sunlari söyledi: “Ben inanarak söylüyorum ki, Saadet Partisi tüm milletimizin kendi çekirdek ailesinde yasadigi evinden sonra ikinci evidir. Türkiye’de 50 yildir siyaset yapan Saadet Partisi, bütün Dünya’ya ve Müslümanlara hitap eden ve hiç bir döneminde, hiç bir kimseyi ötekilestirmeden, siyasetini halka hizmet ederek yapiyor. Biz hiçbir kesime hakaret yapmayiz. Inanci, görüsü, ne olursa olsun bu yuvada kimseye hakaret edilmemistir. Ben bu nedenlerden dolayi buradayim.”

‘HERKES SAADETLI’DIR’

“Biz Türkiye’yi 80 milyon evladi olan bir aile olarak görüyoruz. Bir ailede 5 çocuk oldugunu düsünün ve bunlarin biri namazini kiliyor, biri sagci, biri solcu, biri ara sira namazini kiliyor veya kilmiyor. Bu farkli görüste olan çocuklar nasil birbirlerine hakaret yapmiyorlarsa, birbirlerine kursun sikmiyorlarsa ve kardeslik hukuku içinde yasiyorlarsa, biz de SP olarak CHP ile AK Parti ile yani tüm siyasilerimizi ve halkimizi bir aile olarak gören partiyiz. Biz bu çizginin disinda hareket edersek bir sonrasi inanin çatisma getirir. Saadet Partili olan herkes ülkeye hizmet etme sevdasiyla çalisir, milli görüsçüler olarak  kimseyi ötekilestirmeyen anlayisimizdan asla vazgeçmeyiz. Bakiniz Erbakan hocamizin dedigi gibi “Herkes Saadet Partili ama herkes sirasini bekliyor” sözünü hatirlatirim” dedi.

 



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı