Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Saadetli Sevim: Istanbul`a ihanet edenler bundan vazgeçti mi?

Saadetli Sevim: Istanbul`a ihanet edenler bundan vazgeçti mi?

Saadet Partisi Istanbul Il Baskani Dr. Abdullah Sevim, ?Istanbul`a ihanet edenlerin bu ihanetten vazgeçtiler mi, vazgeçecekler mi bunu da açiklamalarini bekliyoruz? dedi.

Saadetli Sevim: Istanbul`a ihanet edenler bundan vazgeçti mi?

Saadet Partisi Istanbul Il Baskani Dr. Abdullah Sevim, “Istanbul`a ihanet edenlerin bu ihanetten vazgeçtiler mi, vazgeçecekler mi bunu da açiklamalarini bekliyoruz” dedi.

Saadet Partisi Istanbul Il Baskani Dr. Abdullah Sevim, Istanbul ve sehirlesmeye dair açiklamalarda bulundu. Sözlerine bir yerin yasam alani olabilmesi için oraya binalar, evler insa etmenin yeterli olmayacagini vurgulayarak baslayan Sevim, “Bir yerin tam manasiyla, yesil alaniyla, sosyal donati alanlariyla, altyapisiyla, dogasiyla imar edilmesi lazim. Agaçlari keselim, hayvanlari kovalim, gökyüzüne hasret yasayalim. Ama oranin adi yasam alani olsun. Olmaz öyle sey! Sonra bir yagmur yagiyor. Plan yok, altyapi yok, toprak yok. Sonuç taskin, sonuç karayla deniz birlesmis, sonuç insanlarin evlerini su basmis. Biz buna sehirlesme diyebilir miyiz?” seklinde konustu.

Istanbul`un tasi topragi beton oldu!

Istanbul’da kamuya açik yesil alanlarin, kentin toplam yüzölçümünün yüzde 2,2’sine tekabül ettigini de söyleyen Baskan Sevim, “Yine bir baska veri de ise kisi basina düsen aktif yesil alan yaklasik 8,5 metrekareye denk düsüyor. Eskiden `tasi topragi altin` denilen Istanbul’un tasi topragi beton olmus durumda! Deprem toplanma alanlarinin dahi yüzde 75’i imara açilmis durumda! Bu tabloya baktikça, içimiz kan agliyor!” diye konustu.

Istanbul`a ihanet edenler bunu itiraf etmekten bile çekinmiyorlar

Istanbul`un içlerinde bir sevda olduga da vurgu yapan “Istanbul`un Agabeyi” Abdullah Sevim, “Bu bir makam sevdasi degildir. Biz Istanbul’a ve Istanbulluya hak ettigi hizmeti götürmekte kararliyiz. Neden bu kadar kararliyiz biliyor musunuz? Çünkü Istanbul`a ihanet edenler bunu itiraf etmekten bile çekinmiyorlar. Istanbul`a ihanet edenler, Istanbul`a yesili çok görenler, Istanbul`u rant pazarina çevirenler bilmeli ki, emanete ihanet ettiler. Peki bu ihanetten vazgeçtiler mi, vazgeçecekler mi bunu da açiklamalarini bekliyoruz” dedi.

Herkes belediyeciligimizi takdir ediyor!

Saadet Partisi`nin temiz siyaset yaptigina dikkat çeken Abdullah Sevim, “Ayrica seffaf siyaset yapiyoruz ve bu konuda insanlarimiz bizlere güveniyor. Öte yandan hemsehrilerimiz bizim geçmis dönemde yapmis oldugu efsanevi hizmetleri unutmadilar. Bizim belediye baskanlarimiz hala halk içinde sevilen insanlar. Toplumda basi dik bir sekilde gezebiliyorlar. Tarafli tarafsiz herkes bizim belediyeciligimizi takdir ediyor” seklinde konustu.

Belediyelerde Saadet bayrami yasanacak!

Istanbullularin gerçek manada hizmet almayi özlediklerini de ifade eden Sevim, sözlerine söyle son verdi: “Insanlarimiz gerçek manada hizmet almayi özledi. Mevcut belediyeler genel itibariyle sunu ifade edebiliriz ki, sehri degil algilari yönetiyorlar. Hizmet üretmiyorlar ve halktan kopuklar. Bütün bu olumsuz tablolari pozitife çevirecek olan da sadece Saadet Partisi’dir. Insanlarimiz bunu bildiklerinden, partimize karsi bir teveccüh içerisindeler. Önümüzdeki ilk seçim olan yerel seçimlerde de görecegiz ki bu teveccüh oya dönüsecek ve belediyelerde Saadet Bayrami yasanacak!” 



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli