Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Sahin Ben Ak Partiliyim

Sahin Ben Ak Partiliyim

Esenler CHP ilçe baskani Bülent Ütebay’in Esenler’de yayin yapan bazi haber sitelerine verdigi röportajinda yerel seçimlerde degerlendirdikleri adaylar arasinda Sükrü Sahin isminin geçmesi, Sahin tarafindan tepkiyle Karsilandi.

Sahin Ben Ak Partiliyim

Esenler CHP ilçe baskani Bülent Ütebay’in Esenler’de yayin yapan bazi haber sitelerine verdigi röportajinda yerel seçimlerde degerlendirdikleri adaylar arasinda Sükrü Sahin’in geçmesi, Sahin tarafindan tepkiyle Karsilandi.

Görüstügümüz Esenler Birlesik Esnaf Ve Sanatkarlar Odasi Baskani Sükrü Sahin çikan dedikodulara tepki göstererek ben Ak Partiliyim benim ismimin baska partilerle anilmasi bile mümkün degil diye konustu.

Telefonla görüstügümüz Birlesik Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Sükrü Sahin Hakkimda söylenen muhalefetin ortak adayi olarak ismimin görüsüldügü yada ön plana çiktigi sözü tamamen yalandan düzmeceden ibarettir. Benimle suana kadar bu tür bir görüsme yapilmadi sadece CHP ilçe baskani yeni yerimize hayirli olsun ziyaretinde bulundu dostane bir ziyaretti dedi.

Sahin “Benim bu yerel seçimlerde hiçbir partiden aday olma gibi bir niyetim yok Birlesik Esnaf Ve Sanatkarlar Odasi olarak yapacak çok isimiz var. Esnafimizin sorunlari ile ilgileniyoruz. Siyasete ayiracak vaktim yok. Su anki mevcut yerel yöneticilerimizle de Esnaf Odasi olarak birçok çalismada bulunuyoruz kendilerinden de gayet memnunum dedi. Sahin “ özellikle belirtiyorum ben Ak Partiliyim benim ismimin baska bir parti ile anilmasi mümkün degil çikan dedikodulara da kimse inanmasin ” diye konustu.

Sahin sosyal medya hesabi üzerinde de açiklamada bulundu

ÖNEMLI AÇIKLAMA!
31 Mart 2018 yerel seçimlerinde bazilari maksatli bir sekilde adimin Esenlerin ortak belediye baskan adayi seklinde yansitmaktadir. Bu tarz haberlerin özellikle birlik ve beraberlige en çok ihtiyacimiz oldugu dönemlerde çikarilmasi özellikle zamanlama olarak manidardir. Beni bulundugum makama lâyik gören esnafim yeter artik demedigi sürece benim esnafimi birakmak gibi bir niyetimin olmadiginin bilinmesini isterim. Ayrica gelecek yerel seçimlerde destekleyecegim tek kisi tanidigim ilk günden itibaren sahsima ve esnafima destegini esirgemeyen ve en önemlisi degerli Esenler halkina en iyi sekilde hizmet eden Sayin Mehmet Tevfik Göksu dur. Bununda böyle bilinmesini isterim.
Saygilarimla...
Sükrü Sahin



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli