Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Sahin sasirtmaya devam ediyor….

Sahin sasirtmaya devam ediyor….

Esenler Belediye Meclisinin Kasim Ayi ikinci oturumunda ilginç ve bir o kadar sasirtan olay yasandi. Meclis gündem maddelerinin 2 ve 3 nolu raporlari görüsüldügü sirasinda CHP’li meclis üyeleri ve AKP’li meclis üyeleri arasinda polemik yasandi.

2 ve 3 nolu raporlar hakkinda CHP meclis üyesi Mustafa Usta grubu adina görüsünü açiklarken satasmalar oldu. Usta Belediye baskanina ve baskan yardimcisi Aydin Polat’a yetkilendirme verilmesini elestirdi ve Polat’a yetki verilmemesini meclis baskanindan talep etti. Halkin seçtigi Mecliste bulunan meclis üyesi baskan yardimcisina bu görevin verilmesini isteyince, mecliste AKP’li meclis üyeleri tarafindan Usta elestiriye maruz kaldi. Bu arada savunmaya geçen AKP’li meclis üyeleri raporun oylanmasini talep ettiler. Oylanmada, CHP meclis üyeleri Mustafa Usta ve Yüksel Kiliç hayir oyu verdi. Görüs belirtmeyen sessizce sirasinda oturan CHP meclis üyesi Kemal Sahin rapora evet oyu verince herkesi soke ederek sasirtti…

CHP Meclis Üyesi Mustafa Usta grubu adina görüsünü belirttigi konusmasi ; “Belediye Baskani Göksu’ya ve Baskan yardimcisi Aydin Polat’a Protokol yapma yetkisi verilmesini istenen bu rapora biz hayir oyu verecegiz. CHP gurubu olarak Aydin Polat’a güvenmiyoruz, inanmiyoruz. Disaridan birisi olarak baskan yardimcisi yapilan Aydin Polat’a yetki verilmesini etik bulmuyoruz. Bu durumda belediye meclis üyelerinden birisi ile birlikte Belediye Baskani Göksu’nun ismi rapora eklenerek oylanmasini arz ediyoruz”

Tüm olan bitenler karsisinda CHP meclis üyesi Kemal Sahin’nin rapora evet vermesiakillara birçok soruyu getiriyor.

Bu verilen evet oyu rastgele verilen bir oy mu?

Bu verilen evet oyu Usta ve Kilinç’a verilen muhalefet oyu mu?

Bu verilen evet oyu siyaset bilmezligin bir oyu mu?

Bu verilen evet oyu birilerinden emir alarak verdigi oy mu?

Bu verilen evet oyu bir daha ki dönemde ben buradayim demenin oyu mu?



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli