Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sahin"Seçimler En Çok Esnafimizi Ilgilendiriyor"

Sahin"Seçimler En Çok Esnafimizi Ilgilendiriyor"

Esenler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Sükrü Sahin, üyeleri ile yaptigi sabah kahvaltilarinin 52. dernek merkezinde gerçeklestirdi.

52.düzenlenen kahvalti programinin Dernek merkezinde Mimarsinan mahalle esnaflari idi. Kahvaltiya Mimarsinan Mahalle Muhtari ve dernek üyelerinin yani sira AKP Ilçe baskan yardimcisi ve yerel basin mensuplari katildilar. Kahvaltili toplantida Baskan Sahin, “Bizler Esnaf odasiyiz ve önümüzde yerel seçim var seçimler en çok bizleri ilgilendirir. Bizler tüm siyasi partilere ayni mesafedeyiz” diyerek açiklamada bulundu.
 
“Bizler Esnafimiza Hizmet Yapmakla Sorumluyuz”
Sahin, “ seçimler esnaf odamizi ve esnafimizi direk ilgilendiriyor. Bakiniz bir ülkenin esnafi, sanatkari olmazsa o ülkeler kalkinamaz, o ülkelerin hayat damarlari islemiyor demektir. Iktidarlar esnafi için halki için varlardir. Esnaf ve sanatkarin kalkinmasi ve gelismesi için iktidarinda muhalefetinde sorumluluklari vardir. Devletler esnafiyla, halkiyla bütünlesirse ve sorunlari çözmek için projeler ortaya koyarsa devlet olur.

"iki yilda 33 milyon lira kredi verdik"

 

Önümüzde bir yerel seçim var, bizler adaylasan tüm siyasi partilerin adaylarina basarilar dileriz. Bizler esnafimiza hizmet yapmakla sorumluyuz. Esnaf arkadaslarimizi zaman zaman yerlerinde ziyaret ediyorum, onlarin sorunlarini dinliyor ve yönetim kurulu arkadaslarimla çözümleri konusunda istisare ediyoruz. Bugüne kadar yapilmayanlari yaptik ve yapmaya devam ediyoruz. Bakiniz bugün verdigimiz kahvalti 52. kahvaltidir. Esnafimiza birçok alanda hizmetler vermeye devam ediyoruz. Kredi almak isteyen esnafimiza kredi veriyoruz, iki yilda 33 milyon lira kredi verdik. Esnafimiz aldigini veren, dürüst, erdemli namusuyla is yapan esnaftir, böyle bir toplulugun temsilcisi olmak bana gurur veriyor.
 
Sözlerime son verirken sizleri agirlamaktan dolayi da mutlu olduk. Bu birlikteligin her zaman yapilmasi gerektigini düsünüyorum. Esnafimizla Birlik içindeyiz, üyelerimizin bizlere verdigi destekten dolayi kendilerine tesekkür ediyorum” dedi.





  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı