Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Saka Ailesinin Aci Günü

Saka Ailesinin Aci Günü

Esenlerin sevilen en eski esnaflarindan Hüseyin Saka, uzun zamandan beri yakalandigi hastaliga yenik düstü.

ESDEF kurucu üyesi ve Bayburtlular Dernegi Baskani Fuat Saka’nin babasi Hüseyin Saka’nin cenaze namazina bütün siyasi partilerin baskan ve yöneticileri katilim sagladilar ve merkez camiinde ayni safta siyaset yapmadan birlikte cenaze namazini kitlilar.

Yaklasan yerel seçimlerde siyasi partilerin belediye baskan adaylari, bagimsiz belediye baskan adayinin yani sira Esenler esnafi, Saka’nin ailesi ve sevenleri cenazeye katildi, taziyede bulundular.

 
Esenler merkez camiinde Ikindi namazinin ardindan yapilan cenaze törenine katilim yogundu. AKP ilçe baskani Umut Ozkan, Belediye Baskan yardimcisi Ömer Çetinkaya, IYI parti ilçe baskani Recep Özkan, Saadet partisi Belediye baskan adayi Tugrul Yalçinkaya, CHP meclis üyeleri Mustafa Usta, Fettah Dindar, Esenlerin Bagimsiz belediye baskan adayi Mustafa Kaplan, cenaze namazindan sonra Saka ailesine taziyelerini ilettiler.
 
Haci Hüseyin Saka’nin sevenleri, dostlari özellikle esnaf arkadaslari aileyi yalniz birakmadilar, Esnaf odasi baskani, STK Baskan ve yöneticileri Saka ailesine ve yakinlarina bassagligi dilediler. Esenler merkez camiinde Ikindi namazinin ardindan kilinan cenaze namazinin ardindan,Hüseyin Sakanin naasi memleketi olan Bayburt’ta annesinin yanina defnedilmek üzere sevenlerinin gözyaslari arasinda gönderildi.  
Bizde Merhuma Allah'tan Rahmet yakinlarina sabirliklar dileriz.

 



  • Salı 14.2 ° / 8.6 ° false
  • Çarşamba 8.5 ° / 7.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 12.2 ° / 6.1 ° Güneşli