Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Sanatçi Hakan Yesilyurt, son yolculuguna ugurlandi

Sanatçi Hakan Yesilyurt, son yolculuguna ugurlandi

Antalya’da geçirdigi kalp krizi nedeniyle 46 yasinda hayatini kaybeden sanatçi Hakan Yesilyurt, sevenleri tarafindan son yolculuguna ugurlandi.

1999 yilinda ‘Eftelya’ sarkisiyla adini duyuran sanatçi Hakan Yesilyurt, kalp krizi sonucu hayatini kaybetti. ‘Aciya Gülmek’, ‘Sen Asksin’, ‘Bize Kalan’, ‘Kömür Gözlerin’ gibi popüler sarkilarin sahibi Yesilyurt için Antalya Kültür ve Cem Evi’nde tören düzenlendi.

Cemevi bahçesinde ve içinde, Yesilyurt’un sarkilari çalindi. Ilkay Akkaya, Onur Akin gibi isimlerin katildigi cenaze törenini Yesilyurt’un dostlari, yoldaslari ve sevenleri doldurdu.

Sanatçi Ilkay Akkaya, Hakan Yesilyurt’un tabutu önünde yaptigi bir konusmayla meslektasi ve arkadasina veda etti. Akkaya, “Ne büyük keder, ne çok eksildik!” ifadelerini kullanarak duygu dolu bir konusma gerçeklestirdi.

Yesilyurt ailesinin güçlükle ayakta durabildigi cenaze törenine katilan sanatçi Onur Akin, Hakan Yesilyurt’un annesinin elini bir an olsun birakmadi. Cenaze töreninde sanatçinin dostlari ve hayranlari Yesilyurt’u son gününde yalniz birakmadi. Cemevindeki törenin ardindan Hakan Yesilyurt’un cenazesi, sevilen sarkilari esliginde Konuksever Mezarligi’na defnedildi.



  • Salı 14.2 ° / 8.6 ° false
  • Çarşamba 8.5 ° / 7.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 12.2 ° / 6.1 ° Güneşli