Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Saygisiz Tastan Les kargalari Kimler…?

Saygisiz Tastan Les kargalari Kimler…?

AKP Esenler Belediye meclis üyesi Gülbek Tastan, görevini adam gibi yapmayi birakarak sosyal medya hesabindan haddini asan sözler paylasti.

Esenler Kazim Karabekir Mahallesi eski muhtari Gülbek Tastan, 31 Mart yerel seçimlerinde çok sevdigi Muhtarlik görevini birakarak AKP’den Esenler Belediye meclis üyesi seçildi. Tastan seçilir seçilmez ilk icraati geçmisini unutmak oldu. Yillarca kendisine oy veren ve Muhtar olmasina katki saglayan, Alevi, Sünni, Solcu, Cumhuriyetçi kim varsa alayina hakaret içerikli sözlerle göndermede bulundu.
 
AKP’li Meclis Üyesi Gülbek Tastan yalniz bununla kalmadi. Meclis oturumlarinda bile saygisizlik yaptigi, kendi partisinden olan belediye Baskani Göksu’nun konusmalarini ve mecliste yapilan faaliyetleri önemsemeyen Tastan, halkin sorunlarinin konusuldugu mecliste, konusmalari dikkate almayarak cep telefonuyla her meclis oturumunda mesajlasmasi objektiflerimize böyle yansidi.
 
Eski Muhtar, Esenler Müteahhitler Dernegi Baskani ve yeni saygisiz AK Trol Tastan, kime neden “Les kargalari”  dediginin açiklamasini kamuoyu bekliyor.  







Tastan'in Esenler Belediye Meclisini dikkate almadigi anlar objektiflere böyle yansiyor...



 



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli