Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Seçim Yaklasinca Göksu Esnafi Dinlemeye Basladi!

Seçim Yaklasinca Göksu Esnafi Dinlemeye Basladi!

Esenler Belediye Baskani yaklasan yerel seçim süreci dolayisi ile Esenler’deki bakkal esnafini hatirlayarak fikir alisverisinde bulundu.

Esenler Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantiya, Baskan M. Tevfik Göksu’nun yani sira, belediye baskan yardimcilari, Esenler Esnaf Odasi Baskani Sükrü Sahin ve ilçede faaliyet gösteren bakkallar katildi. Toplantida bakkalci esnafi, sikintilarini, görüs, öneri ve belediyeden beklentilerini birinci elden Belediye Baskani Göksu'ya iletme imkâni buldular.

10 yildir bakkal esnafina proje gelistirmeyen

Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Belediyesi’nin kanuni yetkiler dahilinde her zaman bakkal esnafinin yaninda oldugunu belirtti. 

10 yildir bakkal esnafina proje gelistirmeyen Göksu seçim yaklasinca esnafin derdini dinlemeye ve proje gelistirmekten söz etmeye basladi.

Mahalle Için Çok Önemlisiniz, proje gelistirme pesindeyiz

Bakkallarin sehir kültürü, mahalle kültürü açisindan çok önemli oldugunun altini çizen Göksu, "Biz istiyoruz ki, bakkallarimizin bizim çözebilecegimiz sorunlari varsa onlari çözelim. Belediye olarak sizlere katkisi olacak formüller ariyoruz. Sizin yaninizda yer alarak, sizlerin büyük sermayeler karsisinda ezilen degil rekabet eden kisiler haline gelmenizi istiyoruz. Bizim görevimiz bu sehrin bütün unsurlarini koruyup kollamak. Sizlerin tavsiyeleri dogrultusunda bir çalisma yapma, bir proje gelistirme pesindeyiz. Biz bakkallarin yasamasini istiyoruz. Dedigim gibi sizler sehir kültüründe büyük bir yere sahipsiniz. Yeri geliyor siz mahallenin dert dinleyeni, yerine göre güvenlik görevlisisiniz. Bugün sizleri buraya sorunlariniza birlikte çözümler üretmek için davet ettik” dedi.

 



  • Perşembe 20.7 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false