Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sen Kim Deniz’i Anmak Kim?

Sen Kim Deniz’i Anmak Kim?

Esenler Belediye meclisinin Mayis ayi birinci birlesiminde önemli gündem maddesi yoktu. Gündem disi konusmalar meclis gündemine oturdu.

Esenler Belediye Meclisi Pazartesi günü 4 teklif ve hazirlanamayan bir raporla toplanti. Gündem maddelerine geçilmeden önce gündem disi konusmak için söz alan AKP’li Enes Bozdogan, “Ramazan ayinin hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum. Anneler gününü kutluyorum. 19 Mayis gençlik ve spor bayramini kutluyorum” diyerek kisa bir konusma yapti. 




IYI PARTILI SAHIN ÜÇ FIDANI ANMAYI BECEREMEDI

Yerinde duramayan meclisin en alakali ve tecrübeli IYI Parti meclis üyesi Kemal Sahin, eline tutusturulan metni yine heceleyerek, elleri titreyerek okumaya çalisti. IYI Partili Sahin, Önce Ramazan ayinin tüm Islam alemine hayirlar getirmesini dilerim dedi. Sahin, “Deniz Gezmis, Yusuf Aslan ve Hüseyin Inan’in idam edilisinin 47. Yilinda aniyorum” diyerek bu üç fidani ve onlarin haksiz, siyasi bir kararla idam edildigini bile söyleyemeyen, yani Deniz’lerin idamini adam gibi anamayan IYI Partili Sahin, yine meclis siralarinda oturan Iktidar yanlilarini güldürdü, iktidar karsitlarini ise hayal kirikligina ugratti.

Sol görüslü bazi insanlar Sahin’in bu beceriksizligine ve bu kafa yapisina bakarsaniz “Denizler yasamis olsaydilar ve ayni karar Esenler meclisine gelmis olsa, inaninki IYI Partili Sahin idam kararina el kaldirir onaylardi” dediler.   

 



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı