Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sirkeci: “AK Parti benimle daha da güçlenir”

Sirkeci: “AK Parti benimle daha da güçlenir”

Esenler Rizeliler Dernegi’nin Kongresine katilan AK Parti Esenler Belediye Baskan Aday Adayi Mehmet Sirkeci, “Sevildigimi biliyordum ama bu kadar çok sevildigimi bilmiyordum, aday adayligimi açikladigimdan bu güne kadar büyük destek aldim.”

MAZLUMLARIN SESI OLACAGIM

Esenler’de büyüyen ve yillarca siyasetin içinde olan biri olarak bu yola çiktik. Buna ihtiyaç oldugunu bildigim için bu yola çiktim. Mazlumlarin sesi olmak için mücadelemi veriyorum.

Bugüne kadar edepli bir sekilde bana yakisir bir sekilde çalismalarimizi yürüttüm. Bundan sonrada açiklanana kadar böyle devam edecegim.

Mevcut baskan ile ilgili bir sey söylemeden çalismalarimizi yürütüyoruz. Bize bazi sorular soruyorlar ve bende süreç bitsin ondan sonra söylerim diyorum. Suan ben aday adayiyim tabi arkadasim ile ilgili bir sey söylemek istemiyorum dedim.

10 YIL BOYUNCA ATILAN TÜM IMZALARI BILIYORUM

Suan bir yaristayiz yarisi esit sekilde devam ettirme mücadelesi veriyoruz. Yarisin sonunda aday gösterilirsek dogru bildiklerimizi anlatiriz.

BENIM IÇIN ÇOK ZOR OLACAK

Tabi ki benim içinde çok zor bir is olacak. Suanki rahatligimi asla devam ettiremeyecegimi 24 saatin asgari 20 saatini çalisarak geçirecegimi çok iyi biliyorum. Ama ben bunu Esenler için zaten büyük bir kismini yapmistim. Nasip olur da baskan olursak Esenler adina bunu zevkle yapacagim.

Sayin Cumhurbaskanimizin tercihi nasil olursa olsun biz ona saygi göstermek durumundayiz.

BIRLIKTE YÜRÜYELIM

Sizlerden bu zorlu yolda bana destek olmanizi bekliyorum. Öncelikle ailem ve beni seven bütün dostlarimin yüzünü asla yere baktirmadim. Nasip olur da baskan olursam insallah böyle dik bir sekilde birlikte yürüyecegiz” dedi.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı