Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Sivas- Senbaglar Derneginden Muhtesem Gece

Sivas- Senbaglar Derneginden Muhtesem Gece

Merkezi Esenlerde bulunan Sivas- Senbaglar Sosyal Yardimlasma Derneginin düzenlendigi hemseri gecesinde CHP ve IYI partililer yogun katilim sagladilar.

Dernek Baskani Sedat Erdem ve yönetimi tarafindan organize edilen geceye hem vatandas düzeyinde hem de siyasiler düzeyinde katilim çok yogun olunca, gece muhtesem oldu.

Merkezi Esenlerde bulunan Sivas- Senbaglar Sosyal Yardimlasma Derneginin Baskani Sedat Erdem, ayni zamanda IYI Parti Istanbul il yönetim kurulu üyesi olarak siyasette de önemli bir konumda olmasi son zamanlarda görülmemis dernek gecelerinden farkli bir katilima sahne oldu.
 
Gece için titizlikle çalisan hazirlik komitesi, özellikle Baskan Erdem davetlilerle birebir ilgilenmesi Sivas’lilari ve katilimcilari memnun etti. Geceye IYI Parti Istanbul Milletvekili Ahmet Çelik, il Baskani Satuk Bugra Kavuncu, CHP Istanbul Il Baskani Canan Kaftancioglu, Ümraniye Belediye Baskan adayi Cafer Akyürek, Vadi federasyon baskani Tülay Tastan, AKHEV Akincilar hizmet vakfi baskani Akgül ve çok sayida vatandaslar katildilar.
 
Gecede Sivas- Senbaglar Sosyal Yardimlasma Derneginin Baskani Sedat Erdem demokrat kimligi ile ve farkli dünya görüsüyle yaptigi konusmada, “ Degerli misafirler, bir Sivasli olarak bu muhtesem tablo karsisinda elbette sasirmamak, heyecanlanmamak mümkün degil. Sivaslilar olarak her zaman sevgi, saygi ve dostluk içinde yasamayi bildik. Bu kardeslik ortaminin ülkemizde egemen olmasini özlemle bekliyorum. Bu aksam bu salonda dostluk, kardeslik, bir arada yasama birligini gördüm. Demek ki istenirse bu güzel ülkede bir arada kardesçe, birlik içinde, özgürce yasayabiliriz. Bu salonda herkesi birlik ve beraberlik içinde görmek bizleri fazlasiyla mutlu etmistir.  Gecemize katiliminiz için hepinize tesekkür ediyorum. Sunu söylemek istiyorum Böyle büyük bir ailenin bize verdigi temsil hakkini en iyi sekilde degerlendirmeye çalisiyor ve her alanda haklarinizi savunmaya gayret ediyoruz. Sizlere de bize olan desteginiz için tesekkür ediyoruz.
 
Bir Sivasli olarak yaptigim dernek çalismalarini severek, isteyerek yapan birisiyim ve hiçbir karsilik beklemen bu faaliyetleri yapmaya devam edecegim. Sivas’in mert insanlari, yigidolar burda bir kez daha söylemek istiyorum, siyasi hayatimda, sosyal hayatimda ve STK’lar da yaptigim hizmetler için hangi bir menfaat beklentisi içinde olmadim. Yasamin hiçbir  evresinde din, mezhep, siyasi görüs ayrimi yapmadan, kimseleri ötekilestirmeden görevimi yapmaya gayret ettim" dedi.




  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı