Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Süleyman Sarim Atisalan`lilari Üzdü- CHP`lilerin Vefasizligi

Süleyman Sarim Atisalan`lilari Üzdü- CHP`lilerin Vefasizligi

Atisalani Esrafindan yillarin CHP`lisi Erol Sarim`in çok degeri babasi, Süleyman Sarim yakalandigi hastaliga yenik düstü.

Süleyman Sarim Atisalan’lilari Üzdü- CHP’lilerin Vefasizligi 

 
Atisalani Esrafindan yillarin CHP’lisi Erol Sarim’in çok degeri babasi, Süleyman Sarim yakalandigi hastaliga yenik düstü.
 
Süleyman Sarim, Atisalani’nin yerlisiydi, baba Bulgaristan göçmeni, Süleyman Sarim, 80 yildir Atisalanin’da dogmus ve yasamis bir tarihe taniklik yapmis saygin birisiydi. Sarim’in Cenazesi Pazartesi Günü Ögle Namazina Müteakiben Köy Içi Camiinden Kilinan cenaze namazindan sonra Atisalani Köy içi mezarliginda defin edildi.
 
Sarim ailesinin üzgün ve yorgun oldugu bugünde, Sarim’in aile dostlari ve sevenleri açilarini paylastilar, cenazeye katilim saglayarak aileyi yalniz birakmadilar. Cenazeye esnaf ve is adamlarinin yani sira vatandaslar ve Sarim ailesinin yakinlari katildilar.
 
Cenazede gözler merhum Süleyman Sarim’in oy verdigi, ugruna kavgalar yaptigi ve hiçbir zaman çizgisinden sapmadigi CHP’nin bir temsilcisini aradi ama ortada bir CHP’li yoktu. Ahde vefasizlik yapan CHP’lilerin katilmadigi cenazeye, meclis toplantisinda haber alan CHP gurup baskani Mustafa USTA, eve giderek taziyede bulundu.  

 



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli