Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Tekstilkent Baskan Adayi Aykut Saka’dan Genel Kurul Çagrisi…

Tekstilkent Baskan Adayi Aykut Saka’dan Genel Kurul Çagrisi…

Tekstilkent yapi kooperatifinde BLOK YÖNETIMINE geçilmesi için Olagan Üstü Genel Kurul yapilmasi için Tekstilkent Tasfiye Grubu Baskani Aykut SAKA ortaklar yararina çagrida bulundu.

Tekstilkent Baskan Adayi Aykut Saka’dan Genel Kurul Çagrisi…

 

Tekstilkent Tasfiye Grubu Baskani Aykut SAKA “Yasar Küçükçalik yönetiminin 3.yildir Tekstilkent kooperatif ortaklari yararina hiçbir proje ve çalisma yaparak hayata geçirmesini saglayamadigi gibi hukuka aykiri çalisma faaliyetlerinin dolayi ortakla tarafinda kabul görmedigi görülmektedir.

Görev süreci boyunca Genel kurul yetkisinde olan konularda yetki kullandiklari, bu baglamda kooperatifin kaynaklarinin ortaklar yararina degil de geçici bütçede olmayan keyfi olaganüstü harcama yaptiklari faaliyet ve denetim kurulu raporlarinda gelir gider hesaplari plançolari ile sabittir.

 2018 yilina ait hesaplarin görülecegi genel kurulun 13 Nisan 2019 tarihinde yeterli toplanti nisabi saglanamadigindan bakanlik temsilcileri tarafinda tehir edilen toplanti,30 Haziran 2019 tarihine kadar ikinci toplantinin çagrinin yapilmasi yasal zorunluluk olmasina ragmen günümüze kadar yapilmadigin dolayi Olagan Üstü Genel Kurul yapilmasi için Tekstilkent Tasfiye Grubu Baskan Aykut SAKA, Yasar Küçükçalik yönetimine çagrida bulundu.

 

 



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli