Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Tekstilkent Mali Kongresini Gerçeklestiremedi!

Tekstilkent Mali Kongresini Gerçeklestiremedi!

Avrupa’nin parlayan yildizi Tekstilkent’te isler iyi gitmiyor, yönetimler bir türlü koperatif üyelerinin isteklerine cevap veremiyor. Her gelen yeni yönetim bir önceki yönetimi aratiyor.

Tekstilkent 13 Nisan Cumartesi 2019 yili mali genel kurulu karari aldi ancak yeterli çogunluk saglanamadigi için mali genel kurul gerçeklesemedi ve Tekstilkent yönetim binasinda toplandi. Kooperatif ortaklari ile Baskan Küçükçalik arasinda gergin anlar yasandi.
 
“KÜÇÜKÇALIK’IN HUZUR HAKKI AYLIK BRÜT 7997,50 TL”        
Avrupanin tekstil üzerinde en büyük kenti olan TEKSTILKENTIN Baskani Yasar Küçükçalik’in 3 yildir görev yaptigi yönetiminde saibeler oldugunu söyleyen kooperatif ortaklari, “Küçükçalik ve yönetimi yetki gaspi yaparak usule aygiri davraniyorlar. Suç isliyorlar.gelir gider hesaplarinda bilançolar ve hesaplar seffaf degil, kooperatif ortaklari olarak bizlere gelir giderlerin net olarak bildirmiyorlar. Küçükçalik ve yönetimi suç isliyor. Yasar Küçükçalik’in aldigi huzur hakkinin aylik brüt 7997,50 TL oldugunu söyleyenlerin”  iddialari genel kurula damgasini vurdu.
 Küçükçalik genel kurul salonunda üyeleri tehdit etti
Tekstilkent mali kongre salonunda yeterli çogunluk saglanamadigi rapor edilmesine ve kongrenin iptaline karar verilmesine ragmen Bakanlik müfettisleri açiklama yapmamasi üyelerin tepkisine neden oldu.
Kooperatif  ortaklarindan Senol Özyurt ve bazi kooperatif ortaklari bakanlik görevlilerini ve Küçükçalik’i uyararak suç isliyorsunuz. “Sayin Küçükçalik siz genel kurula konusuyorsaniz bizde konusacagiz” dediler.
Küçükçalik, “ bu genel kurul toplanmis olsaydi, aidatlarini ödemeyen kim varsa onlari üyelikten çikarma karari alacaktim. Sesinizi kesin. Güvenlik bunlari disari adin” diyerek üyeleri azarlar tavirlar içinde bulundu.
Üyeler yerlerinden tepki göstererek karsilikli söz düellosuna girdiler ve “ Genel kurullar babanizin çiftligi degil. Genel kurul salonlari üyelerin yönetenlere hesap sorma yeridir. Siz birakin hesap sormamizi, bizlerden aldiginiz ayliklarla bizleri azarliyorsunuz. Siz kendinize gelin. Sayin baskan genel kurul toplanmamissa bu sizlerin ayibindir. Siz burada ne konusuyor, ne anlatmak istiyorsunuz. Sizin dogru söylemediginiz sözlerinize biz cevap vermek istiyoruz. Neden bizlere söz hakki vermiyorsunuz?
 

Tekstilkent Baskaninin FETÖ Ayagi

Küçükçalik, Cemaat’in Kurumlarindan TUSKON'un Disiplin Kurulu Üyesiydi
Uzun tartismalarin ve hakaretlerin havada uçustugu Tekstilkent toplandi salonunda, Kürsü hakki verilen Kooperatif  ortaklarindan Senol Özyurt, Kooperatif Baskani Yasar Küçükçalik’a hesap sordu. Bilançolarda yönetim kurulu baskani ve üyelerinin almis olduklari huzur haklarinin fahis rakamlar oldugunu genel kurul üyelerine belgeleri ile gösterdi.
 
Senol Özyurt, “Nuh Çimento'da çalistiginiz dogru mu? Cemaat’in kurumlarindan TUSKON'un kurucularindan ve bir dönem TUSKON'un disiplin kurulu üyeligini de yapan Yasar Küçükçalik olarak isminiz geçiyor. Soruyorum kendilerine bu yönetim kurulu listenizde kaç kisi TUSKOM üyesidir. Kaç kisi sorusturma geçirmis ve kaç kisi için gözalti karari alinmistir. Bu olayini gerçekligini anlatin ve bu olaydan dolayi yargilandiniz mi, yargilanmadiniz mi?
Degerli Kooperatif ortaklari, düzenli aidat ödüyorsunuz. Ödemis oldugunuz aidatlarin karsiliginda herhalde Küçükçalik ve yönetimi yüksek rakamlar alsinlar ve karsiliginda bir hizmet yapmasinlar diye aidat ödemiyorsunuz. Ayda bir gün bile Tekstilkente gelmeyen sayin baskan üyelerin sorunlarina çare olamaz. Kendileri hangi hizmetleri yapmis,  o ve ekip arkadaslari bizim aidatlarimizla kendilerine yüksek rakamlar yazmakla mesguller.
 
Küçükçalik Bakin TUSKON için ne dedi…
AKP’li siyasi agabeyleri gibi konusan Küçükçalik,” Bana TUSKOM üyesi söylediniz dogru. 17/25 Araliga kadar oranin disiplin kurul üyesiydim. Ömrümde hiç gitmedim, bizi vitrine koydular. TUSKOM’la ne çalistim nede alisverisim oldu. TUSKOM disiplin kurul üyesi olarak beni sorguladilar. 17/25 Araliktan önce TUSKOM üyesi olmak ayipsa ben o ayibi yaptim” dedi.



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli