Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TEKSTILKENT’TE EMPARK OTOPARK VURGUNU !

TEKSTILKENT’TE  EMPARK OTOPARK VURGUNU !

TEKSTILKENT’TE  EMPARK OTOPARK VURGUNU !

Tekstilkent yönetim kurulu 03.04.2016 tarihinde yapilan seçimli olagan genel kurulda

Görevi eski yönetimden devir almasi üzerine, Kamuya terki bulunmayan bütün çevresi

Duvarla çevrili bir site olmasina ragmen görevi devam eden yönetim kurulu tarafindan

Olagan genel kurullarda ortaklardan alinan bir yetki olmamasina ragmen ortak alanlar 

Depolar ve otopark Türk Ortagi bulunmayan Yabanci Ortakli EMPARK OTOPARK A.S

ile kooperatif yönetimi arasinda yetkisiz ve usulsüz yapilan sözlesme, sartlari hakkinda

Ortaklarina hiçbir resmi bilgilendirme yapilmamasi ile kooperatif yönetim kurulunu denetlemekle görevli bulunan denetim kurulu üyelerinin de bu konu hakkinda denetim yapmadiklari anlasilmaktadir. Yap islet devret modeli ile yapildigi söylentiler ortaklari arasinda sürekli kulaktan kulaga dolasmaktadir.

 

TEKSTLKENT EMPARK OTOPARK ÜCRETLERINE % 40 ORANINDA ZAM YAPTI..!

 

Tekstilkent’te sitesine araç giris ve çikislari Empark Otopark A.S tarafindan her ne kadar yetkisiz, usulsüzce ORATKLARIN Muvafakat alinmadan yapiliyor olmasi ortaklar tarafindan kabul edilmese’ de Empark Tarafindan % 40 Oraninda yapilan zam yok artik dedirtti Zamli uygulama basladi 7,00 TL Ödeyen Otomobillerden 10,00 TL Aliniyor, Ortak yerlere el atmanin engellenmesi için açilan davalari mahkemeler tarafindan sonuçlandirilana kadar giris çikis ücreti ödemeye mahkum edilerek TEKSTILKENT Yönetimi tarafindan park ücreti ödeme zorunda birakildigimizdan dolayi ayni günde iki üç sefer isyerimize bir iki saten fazla kalmak zorunda kalan servis araçlarinla giris çikis yapmak zorunda kalan tedarikçiler yüksek park ücreti ödemesi yapmalarinin faturasi tekstilkent’te bulunan ortaklarin maliyetine yansitilmaktadir.

 

TEKSTILKENT 2016 - 2017 GELIR / GIDER HESAP DÖNEMI OTOPARK GELIRI YOK!

 

Tekstilkent ortaklari yetkisiz görevi devam eden yönetim kurulu tarafindan günü geçen site isletme aidatlarinin tahsili için ICRA vermesi sonrasi dava açarak özel hukuk bürosunun

Haksiz kazanç saglamasi saglanmaktadir. EMPARK Otopark gelirlerini göreve basladigi

günden günümüze kadar YETKISIZ ve USULSÜZ olmasina ragmen ortaklarini haberdar etmeyen yönetim ile denetim kurulu üyeleri kooperatif yöneticiligi suçunu islemelerine ragmen bu suçu zincirleme islemeye devam etmekteler.

 

EMPARK OTOPARK A.S YÖNETIM DEGISIKLIGI ZAMI BERABERINDE GETIRDI!

 

Tekstilkent’te Yönetimi tarafindan kooperatif ortaklarinin muvafakati alinmaksizin görevi devam eden yönetim kurulu tarafindan YETKI ve USULSÜZ Empark Park projesini hayata geçirmek yöneticilerin kisisel hatalarindan kaynaklanmaktadir. Ayrica Kooperatifler kanununda  ‘’ Yönetim kurulu üyeleri kisisel hatalarindan kendileri sorumludur.’’ Denmektedir. 4006 kat maliki ile 3139 kooperatif ortaginin ortak kullanim alanlari ile otoparklarin hiçbir genel kurul karari olmaksizin yapilan Empark sözlesmesi eski yönetim kurullari tarafindan yapilan sözlesmelerden ne farki var.Hiç bir kooperatif ortagi kaç yil sözlesme yapildigi,Ne tarz bir Isletme Sartlarina sahip oldugu hakkinda bilgi belge ve hatta 2016 ve 2017 Yillarinda ne kadar gelir elde edildigi GELIR/GIDER Hesaplarina yazilarak genel kurula sunulmamistir.Bu hususu denetim kurulu üyeleri tarafindan denetlenmemistir.

Haber: Senol Özyurt



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı