Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Tekstilkent’te Muhalif Olmak Zordur.

Tekstilkent’te Muhalif Olmak Zordur.

Muhalif olmak bilgi gerektirir, onurlu olmayi, dik durabilmeyi, küçük ve büyük menfaatler karsisinda kararli olmayi gerektirir.

Gerektiginde issiz kalacagini, isinden atilacagini, makam, verilmeyecegini, hepsini göze almayi, kazara ölüme gidecegini bilmeyi gerektirir. Muhalif olmak, her türlü ahlaksiz teklif karsisinda dik durabilmektir. Bütün güç tayfasinin kirli propagandasina boyun egmemektir. Yalancilara kanmamaktir, güçlüye ve güce tapmamaktir.

 Çok ama çok okumayi, çok arastirip, sorgulamayi ve gerçekleri bilmeyi gerektirir. dugruyu takdir etmeyi, yanlisa siddetle karsi durmaktir. çok zordur muhalif olmak. Muhalif olmak oysa ne kolay degil mi? Yönetimin yanlisina göz yumup yalaka olmak... Pastadan pay kapma yarisinda olmak, as, is, makam, koltuk, iase, ihale, yardim, herkesin durumuna göre pay kapmak. Gerçekleri bilse de çikari, tarafi için susmak. Bunun ‘’adi Islam` da dilsiz seytan ‘’ olmak...

Oysa muhalif olmak. Gerçekçi olarak hakkini verenlerden olmak, bilgi, akil, cesur, yigit olmak, muhalif olmak Tekstil kent Yönetimi’nin ana sözlesme ve 1163 kooperatifler kanununa aykiri olarak olagan genel kurullarda alamadiklari yetkileri usulsüz kullanmalarina karsi yapilan her mücadelede her zaman ön planda ortaklari adina her planda ve her türlü resmi kurum müracaatlari yakindan takibi Uyan Tekstilkent Grubu üyeleri tarafindan maddi manevi olarak karsiliksiz ve beklentisiz olarak yapilmaktir. Uyan Tekstilkent Grubu Tekstilkent yönetimine talip oldugunu açikladi!

Tekstilkent’te 31 Mart 2018 Mart tarihinde çevre ve sehircilik bakanligi talimatli olagan üstü genel kurulda yönetim kuruluna Uyan Tekstilkent Grubu aday oldugunu açiklayarak genel kurulda seçilmeleri halinde asagida 5.maddeden olusan eylem plani açiklayarak. Tekstilkent’in en dürüst ve mücadeleci grubu olarak kooperatif ortaklarindan destek istemektedir.

TEKSTILKENT ACIL EYLEM PLANI!

1.Tekstilkent Empark Otopark sözlesmesi fes edilerek ortaklarindan otopark ücret alinmayacak.

2.Tekstilkent’te bulunan ortak mülkler kooperatif ortaklarina esit olarak dagitilmasi saglamak.

3.Tekstilkent’te 43 blok için her blok kat malikleri kurulu kurularak ortak site yönetimi kurmak

 4.Tekstilkent gayrimenkul kira gelirleri her yil ortaklarin banka hesaplarina yatirilmasini saglamak

5.Tekstilkent’in acil tasfiye sürecini baslatarak yapi kooperatifini tasfiyesini gerçeklestirmek.

16.03.2018 

Bu Yazi 365 Kez Okunmus



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli