Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

TEKSTILKENT`TE SEÇIMLI GENEL KURUL ÖNCESI SON DÜZLÜK!

TEKSTILKENT`TE SEÇIMLI GENEL KURUL ÖNCESI SON DÜZLÜK!

Sn.Tekstilkent kooperatif ortaklari bugün sizlere Tekstilkent tarihinde görülmemis bir kongreye sahit olacaksiniz

Eski yönetim kurulu Sn. Sükrü Kulak ve ekibi Sn.Yasar Küçükçalik yönetimi, Uyan Tekstilkent grubu, Tekstilkent tasfiye grubu ve Sn. Nihat Yilmaz ve diger sahada çalisan gruplarin görevi devam eden yönetim kurulu tarafindan 24 aydir Tekstilkent kooperatifi ortaklari yararina yapilmis oldugu bir projenin olmayisi kooperatif gayrimenkul kira gelirler üzerinde kisisel tasarruflari ve aidat borcu olan ortaklari icralari kapilarinda süründürmesi muhalefetin ekmegine yag sürmüstür.

PARÇALANMIS BIR YÖNETIM KURULUNUN ETKILERI ..!

Tekstilkent`te 03.04.2016 tarihli genel kurulda sonrasi devir alan Sn.Yasar Küçükçalik Ilk Hatayi Sn. Sükrü Kulak Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Nihat Yilmaz,Sn.Teyfik Sahin, Sn.Adil Aksan Çevre Ve Sehircilik Bakanligi talimati ile üç yönetim kurulu üyesinin yönetim kurulu üyeliklerinin sonlandirilmasi sonrasinda Sn. Burhan Polat`in basini çektigi bir grup üye yönetim kurulu baskani ile aralarinda ne gibi bir çekisme ve ne gibi bir yetki icra kurulu pazarligi yapilip yapilmadigi biz ortaklar tarafindan net olarak bilinmemektedir.

ÜÇ YÖNETIM,BIR DENETIM KURULU NEDEN ISTIFA ETTI.!

Tekstilkent 30 yillik geçmisi hep gizli kapilar arkasinda gizli pazarliklarla yönetildigi seçilen yönetim ve denetim kurulunu sürekli baski altinda tutarak kisisel ihtiraslarini gerçeklestirilmesine isik tutulmustur.!

 ISTIFA EDEN YÖNETIM VE DENETIM KURULU ÜYELERI ;

1.)    Burhan POLAT (Geçmiste Asil Yönetim Kurulu Üyesi )

2:) Metin BAHAR ( Geçmiste Yedek Yönetim Kurulu Üyeligi )

3.) Aydin ERTEN

4.) Ahmet Samci

Yukarida isimleri yazan Sn. Yasar Küçükçalik yönetim kurulu dört üyenin birden istifasi kooperatif üyelerinin hala akillarda kalmistir ve gizemini korumaya devam etmektedir.

GÖREVI DEVAM EDEN YÖNETIME BLOK MUHALEFET..!

 Tekstilkent`te muhalefet gruplari arasinda sürekli degisen grup grup dolasan ortaklar olsa` da tek ortak düsünceleri ibra etmeyecegiz ana sözlesmeye aykiri gündem maddelerini (% 3 gayrimenkul kira gelirlerinden kamuya bagis) gibi ortaklarin gelecegine etki edecek mal varliklari hakkindaki gündem maddelerinin ret`ti ve diger hususlarda ayni düsünce dogrultusunda hareket edecekleri anlasilmaktadir. Tek destek eski yönetimden Tekstilkent yönetim kuruluna en büyük destegi eski yönetim kurullari tarafindan verildigi görevi devam eden yönetimin ibra edilmesi ve gündemdeki 2016 geriye dönük yetki almasi ile sahada çalisan gruplarin isimleri kullanarak vekalet talep ettikleri ve yönetim kurulu tarafindan ortaklarina ulasmayan seçim davetiyeleri ile ilgili olarak hangi yola bas vuracagi ve bu vekalet ulasmayan ortaklarin hukuki statüsü hakkinda`da resmi wep sitesi ve sms ile ortaklar bilgilendirilmemis olup ortaklarin 31 mart 2018 cumartesi günü asil olarak gelip hiç bir kimsenin tesirinde kalmadan hesap sormasi en tabii hakki oldugunu buradan bildirmek hasil olmustur

27.03.2018 

Bu Yazi 480 Kez Okunmus



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı