Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

TEKSTILKENT `te TUZ `da KOKTU !

TEKSTILKENT `te TUZ `da KOKTU !

Tekstilkent kooperatif ortaklari bu hafta sizlere tekstilkent olagan üstü seçimli kongresin`de farkina vardim..! maalesef Tuz da Koktu.!

Tekstilkent`in en büyük facia ,emniyet,Yargi ve siyaseti is adamalari vasitasiyla alet edilmesidir. Çünkü o zaman Tuz da Kokar !..Her sey kokarsa tuzlarsin !.. Ama ya Tuz da Kokarsa ? HAKIM SAVCI ARAYISI !.. Tekstilkent`te geçmisten günümüze islenmis suçlar sabit,suçlulugu ortada olan ve yargilanan kooperatif ortaklarinin saniklari ile ilgili uygun hakim savci arayisi yapildi yorumlarina yer verilmemesi gerekiyor. maalesef ortaklar arasinda Tuzun’da Koktugu gibi bir anlayisa neden olmaktadir.

ISTEDIGINIZ KADAR ISPAT EDEMEZSINIZ DEYIN !.. Medeni dünyanin ulastigi en yüksek seviyedir hukuk devleti,istediginiz kadar `` Ispat Edemezsiniz `` deyin kamu ve vicdani bunu nasil kabul edecek,tekstilkent`le ilgili savcilik,mahkeme kararlarinin irtibatli olmadigini ? Çok yazik sahi Tekstilkent`te ortaligi kim bu kadar gerdi ? PSIKOLOJIK BASKI ALTINA ALARAK YÖNETEMEZSINIZ... Aman dikkat edin,Ava giderken avlanmayin,Hak etmediginiz bir kazançla vurgun yapmaya kalkmayin , görev yapiyorum diye dolandirilmayin !.. Yani böylece Tekstilkent`te 1163 Kooperatifler kanununa göre genel kurulda seçilince görevimi yapiyorum,bu göreve siz bizi getirdiniz seklinde söylemler tekestilkent ortaklari kötülüge karsi uyarirken,Hakkaniyet sahibi, bireyler olmaya özendiriyorlar,Lakin görev süresi boyunca uygulama yapmadan genel kurullar` da ortaklari psikolojik baski altina alarak hesap vermeden yönetmek istemektedirler.

TEKSTILKENT`IN DÜSÜRÜLDÜGÜ DURUMA BAKARMISINIZ..!

Tekstilkent kooperatif`in avukati ve hukuk müsaviri olarak görev yapan personel ve avukatlarin mahkeme masraflarinin karsilanmasi amaciyla Tekstilkent muhasebesinden çesitli tarihlerde almis oldugu avanslar karsiliginda yada avans almaksizin geçmis yillardan günümüze kadar tekstilkent’le ilgisi bulunmayan konularda mahkeme vezneleri tarafindan usule uygun olarak bilirkisi ücreti,kesif ücreti vb. Tekstilkent kooperatifi posta çeki hesabi yerine kendilerine Ait posta çeki hesabini kullanmalari ne kadar ahlaka sigar bilemiyorum.Bu Konu Sayistay Tarafindan Denetlenerek Iddialarin Ortaya Çikartilmasi Öngörülmektedir.

MAL VARLIKLARI ÜZERINE HIRS BÜRÜYENLER.

Tekstilkent`in kaderi veya gelecegi ile bu kadar pervazsizca oynayanlar acaba ne yaptiklarinin farkindalar mi ? Geçmisten günümüze mutlak mal varliklari üzerine hirs bürüyenler nelere yol açtiklarini bilmek için tarih uzmani olmak gerekmiyor.Bir kooperatifin mal varliklari üzerine oynanan oyunlari bozmak için ortaklar tarafindan SAYISTAY denetimine tabi tutulmasini saglamak yeterli olacaktir.

12.05.2018 

Bu Yazi 360 Kez Okunmus



  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı