Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TEMA Vakfi Esenler’de faaliyetlerine basladi

TEMA Vakfi Esenler’de faaliyetlerine basladi

TEMA Vakfi Esenler’de faaliyetlerine basladi

Basta toprak olmak üzere tüm dogal varliklari korumak için çalisan TEMA Vakfi’ni temsil etmenin büyük bir sorumluluk oldugunu belirten Sabri AYDOGAN “Bugün ülke genelinde var olan 750 bini askin gönüllüsü, TEMA Vakfi’nin her zaman en büyük gücü olmustur. Esenler’in dogal varliklarini ve sürdürülebilir yasami korumak üzere gönüllü ekibimle birlikte var gücümüzle çalisacagiz. Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA, Lise TEMA ve Genç TEMA gruplarini olusturarak ilçemizde gönüllü sayimizi artirip, ilçemize doga ve çevre konusunda en üst düzeyde katki saglayacagiz. Bunun için de her zaman daha çok gönüllüye ihtiyacimiz var. Herkesi TEMA gönüllüsü olmaya ve destek vermeye çagiriyoruz” dedi.
 
TEMA Vakfi Istanbul Esenler Ilçe Sorumlulugu ekibi, topragi bereketli, havasi temiz, dereleri çaglayan; yasanabilir bir gelecek için çalismalar gerçeklestirecek. Bu kapsamda dogal varliklarin korunmasi için kamuoyunu bilinçlendirme çalismalari yürütecek; verimli tarim topraklarinin, su varliklarinin, mera ve orman alanlarinin korunmasi için çalisacak. Ekolojik okuryazar bireylerin yetismesi için okullar ve gönüllü ögretmenlerle is birligi gerçeklestirerek TEMA Vakfi’nin ücretsiz doga egitimlerini toplumun tüm kesimlerine yayginlastiracak.
 
TEMA Vakfi Istanbul Esenler ilçe ekibi, kamuoyunu bilgilendirme ve bilinçlendirmede en önemli destegi ilçede görev yapan basin mensuplarindan alacagina inaniyor. Yapilan tüm faaliyetler düzenli olarak yerel basinla paylasilacak.



  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false
  • Pazar 19.4 ° / 13.4 ° Güneşli