Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Temelli: Demokrasi Güçlerinin Adayi Bizim de Adayimizdir

Temelli: Demokrasi Güçlerinin Adayi Bizim de Adayimizdir

HDP Es Genel Baskani Sezai Temelli, Esenler Cumhuriyet meydaninda coskulu kalabaliga, “AKP- MHP blokuna karsi önde olan demokrasi güçlerinin adayi bizim de adayimizdir, oyunuzu ona basin” diye seslendi.

HDP’nin Esenler Cumhuriyet meydanindaki mitingi yogun güvenlik önlemleri adlinda gerçeklesti. HDP’liler alanda saatler öncesinden halaylar çekerek genel baskanlarini beklediler. Temelli, alana girmesiyle kalabalik sloganlarla costu. Seçim otobüsünün üstünde yer alan HDP Esenler Belediye es baskanlari Gülsüm Öztürk- Celal Alphan kalabaligi selamladilar.
 
“26 YILDIR YAPAMADIKLARINI BES YILDA YAPACAGIZ”
Alphan: Degerli Esenlerliler 31 Mart aksami bu haramilerin düzenini yikalim, bunlarin saltanatina son verelim. Sizlerin gözlerinde bu isigi görüyorum. Buradan tüm Esenler halkina sesleniyorum,26 yildir belediyeleri elinde bulunduran AKP yönetimi ve o yönetimin zihniyetinin sonu gelmistir, biz inandik sizde inanin. Bir aydan fazladir alanlardayiz ve kimse AKP belediyelerinden memnun degil, sizlerin verecegi oylarla Esenlerin bu kötü gidisini degistirecegiz. Bizler halkimiza yalan söylemeyecegiz, verdigimiz vaatleri yerine getirecegiz. Bunlarin 26 yildir yapamadiklarini söz veriyorum bes yilda yapacagiz. Bunlar belediyeyi taseron sirketlere teslim ettiler. Bizim belediyecilik anlayisimizda halk var, siz varsiniz, sizlerin onayi olmadan hiçbir projeye imza atmayacagiz.
 
Sizlere yine söz veriyorum, bugüne kadar bunlarin yaptigi ve anlastigi halkimiz yararina olmayan tüm projelerini iptal edecegiz. Bunlar görsellikten baska bir sey yapmadilar. Basimizda bir bela var gelin 31 Martta bu belayi basimizdan atalim. Gelin böyle gelmis böyle gitmez diyelim ve bunlari sandiklara gömelim. Söz veriyorum tüm halklara esit ve halkça yaklasarak adaletten ayrilmadan hizmet yapacagiz. Bizim asla ötekimiz olmayacak, sizler yeter ki sandiklara sahip çikin” dedi ve es genel baskani Sezai Temelliye mikrofonu birakti.
 
“IMAMOGLU KAZANIRLARSA BILSINLER KI BIZIM SAYEMIZDE KAZANACAK”
Temelli: “Yalan haber yapan Hürriyet Gazetesidir. Çikmislar yalan haber yapmislar. Sonra da diyorlar ki haberi Sezai Temelli düzeltsin, ama haberi yapan sensin, ben niye düzelteyim. Siz yalan söyledikçe, o yalanlarda bogulacaksiniz. Bu halk sizi teshir etmeye devam edecek. Ama diyeceksiniz ki bu medya nasil yalan makinesi haline geldi? Gelir tabii. Ziraat Bankasi’ndan aldigi krediyi bu haberlerle geri ödüyor. Biz de diyoruz ki, o krediyi o çiftçinin hakki olan krediyi, son kurusuna kadar ödeyeceksin. Ne kadar yalan haber yaparsan yap o borcu geri ödeyeceksin. Eger aday çikarmissak kendi adayimizi destekleyecegiz. AKP- MHP blokuna karsi önde olan demokrasi güçlerinin adayi bizim de adayimizdir, oyunuzu ona basin. CNN sen de anladin mi? Mansur Yavas ile Ekrem Imamoglu kazanirlarsa bilsinler ki bizim sayemizde kazanacaklar” dedi.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı