Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Tetikli`nin Genç Futbol Ordusu Kiskandirdi

Tetikli`nin Genç Futbol Ordusu Kiskandirdi

Anadolu`nun kirsalindan, Güneydogu`dan, Karadeniz`den, ülkenin birçok yerinden Atisalan`a gelip yerlesen gençlere sahip çikan, onlara bir baba sefkatiyle yaklasan Tetikli`nin sayesinde Atisalan`li gençler kötü aliskanliklardan ve uyusturucu illetinden kur

Tetikli’nin Genç Futbol Ordusu Kiskandirdi
 
Atisalani Spor Kulübünün emektar hocasi Emin Tetikli yillardir varini yogunu ortaya koydu, tüm zamanini futbola harcadi.  Onun bos zamani yok, Anadolu’nun kirsalindan, Güneydogu’dan, Karadeniz’den, ülkenin birçok yerinden Atisalan`a gelip yerlesen gençlere sahip çikan, onlara bir baba sefkatiyle yaklasan Tetikli’nin sayesinde Atisalan’li gençler kötü aliskanliklardan ve uyusturucu illetinden kurtuluyor.

 
Gençleri temiz, ahlakli, iffetli insanlar olarak yetistirmek benim hedefimdir

Emin Tetikli,”Gençleri kötü aliskanliklardan korumak için elimden ne geliyorsa yapiyorum. Gençleri spora yönlendiriyorum. Kimsenin kimligine, bölgesine bakmadan, ülkenin genç jenerasyonunu kucaklayabiliyorsam  “Kendi kendime” basariliyim diyorum.  “Gençler gelecegimizdir. Gençler yarinlarimizdir. Ülkemin fakir, yoksul çocuklarini kötü aliskanliklara degil, gelecege, aydinlik yarinlara hazirlamak onlari bu toplumun temiz, ahlakli, iffetli insanlari olarak yetistirmek benim hedefimdir, görevimdir.
 

Futbol kulübümüz Esenler’in en köklü ve eski kulübelerinden biridir. 
Geçmisten günümüze çok iyi baskanlarla çalistim. Bu benim sansim, simdiki Kulüp baskanimiz Ali Ihsan Tetikli`nin katkilari ve verdigi mücadele bizleri motive ediyor. Basarmak için çalisma azmimizi atesliyor. Ali Ihsan Baskanimiz çok iyi bir insan ve tam bir spor adamidir. Amatör spor kulübümüz bünyesinde çok degerli profesyonel takimlarda top kosturan futbolcu gençler yetistirdik. Ben spora maddi olarak bakan ve maddi menfaat bekleyen birisi degilim. Hedefim toplum adami yetistirmek, Küçügüne deger veren, büyügüne saygida kusur etmeyen bireyler yetistirmektir.
Atisalan spor kulübü tüm yokluklara ve maddi sikintilara ragmen her geçen gün hedef büyütüyor.
 
Bakiniz gençlerden bir futbol ordusu kurduk. Her birinin sorunlari ile ilgileniyor, onlarin yarinlarini simdiden hazirliyoruz. Bu çocuklarin bir arada yasamasi, kaynasmasi, basariya hedeflenmeleri beni fazlasiyla mutlu ediyor.  Kulübümüz tüm gençlerin hizmedindedir5, kapilarimiz sonuna kadar herkese açiktir. Bizler Atisalani Spor kulübü olarak ötekisi olmayan, yarinlara umut olan bir anlayisla yolumuza devam ediyoruz…” dedi.



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli