Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Trabzon’a ( PONTUS ) Trabzonlulara ( RUM ) Olarak Ima Eden Ak Partili Belediye Baskani Bakin Kim Çikti.

Trabzon’a ( PONTUS ) Trabzonlulara ( RUM ) Olarak Ima Eden Ak Partili Belediye Baskani Bakin Kim Çikti.

Ak Partili Esenler Belediye Baskani Istanbul Büyük Sehir Belediye Baskanligi seçimi ile ilgili Ramazan ayinda halka açik bir alan olan Esenler Meydanin da kamuya mal olmus TECRÜBELI bir politikaci tarafindan halki kin ve nefret söylemleri ile ayrimciliga

Vaktiyle FETÖ Fetullah Gülen Için’de Yeryüzünü Mayalayan Gönül Sultani Demisti

Ak Partili Belediye Baskani’nin Mehmet Tevfik Göksu 2013 Yilinda FETÖ ele basi Fetullah Gülen için Esenler Meydaninda o kadar övdü ki Allah’a bile silt bile kostu sanki ‘’ öyle bir maya serpti ki tamda aslinda Anadolu’yu mayalayanlar konseptinin içerisine çok iyi oturan ama Anadolu’yu mayalayan kelimesinin bile cümlesinin bile kendisini izah edemedigi büyüklükte bir maya serpen bir büyügümüzü bugün burada misafir ediyoruz. Belki de ( FETÖ elebasi Fetullah Gülen ) hoca efendi için Anadolu’yu mayalayan degil de yeryüzünü mayalayan gönül sultani dememiz gerekiyor ‘’ seklinde ki konusmasi hatirlatarak bu sirk degil de nedir Göksu.

Gönül Sultani FETÖ için Allah’a sirk mi kostu?

‘’Yer Yüzünü Mayalayan Gönül Sultani Diyerek Sirk Kosmak ‘’ , ortak kosmak demek, Allah’a birilerini es tutmak,  onun yaninda baska tanrilar oldugunu söylemek, yaraticinin olmadigini savunmak, inançsizlik, puta tapmak, onun indirdigi kitabin yanina baskalarini katmak . Ortak kosmanin çok büyük ve affedilmez bir günah oldugunu bildigimizden dolayi herhangi birine sen ortak kosuyorsun diyemeyiz. Belki bu durumda, Allah katinda iftiraci bile olabiliriz. Seklinde oldugunu bilmiyor mu?

O Adam Kazanirsa Istanbul’u Rumlar Yönetecekmis!

Ak Partili Istanbul Büyük Sehir Belediyesi Grup Baskan Vekili Esenler Belediye Baskani Mehmet Tevfik Göksu böyle mi örnek olacak Esenler meydaninda katildigi bir ramazan etkinliginde Trabzon sehrini ve halkini hedef alan ( pontus ) imasi sonrasi burada büyük bir oyun var bu oyunu Esenler bozacak demesi ve bu adam Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanligi seçimlerini kazanmasi halinde Istanbul’u Rumlarin yönetecegini ima etmisti.



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli