Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

UNUTMAYI SEÇENLER

UNUTMAYI SEÇENLER

Seçenlere bakiyorum da büyük çogunlugu unutmayi da seçiyorlar…

Seçenlere bakiyorum da büyük çogunlugu unutmayi da seçiyorlar…

Unutuyorlar mi, unutmak islerine mi geliyor yoksa gerçekten unutkanlar mi yoksa hepsinden birer parça içeriyorlar mi merak ediyorum.

Gönül bu istedigi yere konar! Buna kimse itiraz edemez. Bizim itirazimiz, günü gününü tutmayan, dediklerinin tersini yapan, çogu zaman da yaptigi seyleri unutan veya unutmus gibi davranarak olmadik isler yapan ve utanmadan baskalarini ayni hususlarda elestiren anlayisa.

Unuttuklari da bir sey degil, yedikleri halti baskalarina mal etmeleri daha büyük sikinti.

Baska parti liderlerine en agir hakaretleri yapan anlayis, birak hakareti kendi liderleri elestirilince kirmiziçizgi hamasetine siginiveriyor.

Çok da umurumuzda degil birilerinin anlamsiz çizgileri! Bizim için kendi çizgimiz önemli.  Biz hak ve hakikati mi söylüyoruz, dogruyu mu savunuyoruz ona bakariz. Kinayanin da kinamasindan korkmayiz.

Çizgisi olmayan, her gün degisen, dönüsen, kandirilan, yaptiklarini unutan insanlarin çizgisi kirmizi olsa ne, mor olsa ne?

Internet ortaminda, arama motorlarinda, Gülen cemaatine övgü olarak aratin kimler çikiyor, Amerika ile dost ve müttefik diye aratin kimler çikiyor, kandirilma diye aratin kimler çikiyor. Bu kadar belgeye ragmen baskalari Amerikanci, Gülenci, beceriksiz oluyor bunlar ak kasik oluyor. Gerçekten çok komik oluyor.

Birileri unutabilir ama biz BOP esbaskanligi adina Irak ve Suriye'de hatalarini yanlislarini unutmuyoruz. Amerikan askerlerine evlerine sag salim dönmeleri için yapilan dualari unutmuyoruz. Osloyu, askerlerimizin basina çuval geçirilmesini, kendilerine muhalif iken en agir hakareti edip sonra simbiyotik iliskiye giren herifleri aninda överek yüceltmelerini, yol arkadaslari hain diye aninda baltalayip sattiklarini unutmuyoruz.

Simit hesabini, kimlerin neden fakir oldugunu, gemicikleri, Siyonist katilin mecliste konusturulmasini,  seçilen, hem de kendileri tarafindan seçilen seçilmislerin keyfi olarak görevden el çektirilmesini ve bu zihniyetin simdi seçimlerde tekrar oy istemeye gelecek olmalarini unutamiyoruz.

Çok mu umurumuzda degil diyemiyorum! Bizde bu kadar yanlisi unutmak istiyoruz, mutlu olmak bizimde hakkimiz ama etrafa salça olanlar yüzünden, haddini bilmeyip sadece kendi kirmiziçizgileri var baskalarinin yok sanan eblehler yüzünden unutamiyoruz.

Fazla unutmayin ve unutmayi seçmeyin, unutmak bazen mutluluktur ama yas ilerledikçe aliskanlik haline gelince alti islatmaya sebep olur.



  • Perşembe 20.7 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.1 ° / 13.9 ° false