Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Usta ?Onlar yüreksiz insanlardirlar,

Usta ?Onlar yüreksiz insanlardirlar,

CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Insaat Müh. Mustafa Usta ?544 parsel ile ilgili kazanilan basarida hiç kimsenin emegi ve katkisi yok. Bu mücadele benim bireysel mücadelem ile bu duruma gelmistir. . Onlar yüreksiz insanlardirlar, onlar birilerinin mücade

Usta Onlar yüreksiz insanlardirlar, birilerinin mücadelesinin basari veya basarisizligindan beslenenlerdirler
 
CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi Insaat Müh. Mustafa Usta “544 parsel ile ilgili kazanilan basarida hiç kimsenin emegi ve katkisi yok. Bu mücadele benim bireysel mücadelem ile bu duruma gelmistir. . Onlar yüreksiz insanlardirlar, onlar birilerinin mücadelesinin basari veya basarisizligindan beslenenlerdirler” dedi.

CHP Esenler Belediye Meclis Üyeleri Insaat Müh. Mustafa Usta ve insaat müh Yüksel Kiliç, basina verdikleri sabah kahvaltisinda kendi partilileri tarafindan yapilan haksizliklara tepki göstererek önemli açiklamalarda bulundular.
 
CHP Esenler Belediye Meclis Üyesi insaat müh Yüksel Kiliç açilis konusmasinda 544 parselle bastan beri gelisen süreci anlattiktan sonra basin mensuplarina katilim sagladigi için tesekkür etti.

“Bu Is Burada Bitmedi” Dedigimde O gün inanmadiniz, simdi inandiniz mi?
Imar konularini bilgi ve hukuk yoluyla çözülecegini öyle disaridan ahkâm kesilerek iftira ve kumpaslarla çözülmeyecegini kanitlayan Usta “Esenler Belediye meclisinin Temmuz 2017 ayi ilk toplantisi Pazartesi günü mecliste “Bu Is Burada Bitmedi” diye 544 parsel hakkinda konusma yapmadim, Kemal Sahin’de dahil olmak üzere tüm meclis üyelerine direndim. Konusmam aynen söyleydi: “yaptigim bu hukuk mücadelesinde son gelinen nokta 4. Idare mahkemesinin aldigi kararla belediyenin plan tadilinin lehine gelismistir. Fakat mahkemenin aldigi bu karar henüz kesin degildir, kesin karari verecek olan Danistay’dir itiraz için yaklasik 20 gün bir süre var. Yani bu is burada bitmedi. Karar kesinlesene kadar buradaki insaat faaliyetlerine devam etmek tamiri ve geri dönüsü olmayan zararlar doguracagi gerekçesi ile hukuken dogru degildir” dedigim zaman Ilçe Baskani ve yönetimi ve meclis üyesi, il baskan yardimcisi bizi il disiplinine vermekle mesguldüler. O gün inanmadiniz, simdi inandiniz mi? Beyler…
 
Usta,“Ütebay ve yönetimi emek hirsizidir, iftiracidir”

Büyük bir haksizlik ve kumpas ile karsi karsiya kaldigini ifade eden Usta konusmasina söyle devam etti; “Kendi partililerim bana kumpas kurmaya kalkistilar, haysiyet cellâtligi yaptilar. Ne acidir ki bugün geldigimiz noktada bana yapilanlarin altinda ezilmeleri gerekenler bir nebze utanmadan su üzerine çikip bu mücadeleyi kendilerinin kazandiklarini söylüyorlar. Ütebay ve yönetiminin yaptigi bu emek hirsizligidir. Zaten yaptiklari en iyi is de budur.

Usta “yüregimi ortaya koyarak halkin çikarlarini kolladim”

Mücadele azmini devrimci ruhundan aldigina vurgu yapan Usta “Uzun ve yorucu bir mücadeleden geçtim. Yaptigim mücadele partimin ve halkimin adina idi. Partimin programindan sapmadan, devrimci ilkelerimden ve ideolojiden hiç taviz vermeden yüregimi ortaya koyarak halkin çikarlarini kolladim. Öncelikle beni disiplin kuruluna sevk edenler birakin imar mevzuatini Esenlerden bir haberler. Arkadaslarimin 544 parseli oy birligi ile meclisten geçirmelerinden sonra baslayan süreç partimi beni yordu ama yipratamadilar.”  

Usta “Zerre kadar hasiyetleri varsa partiden istifa ederler

Iftiracilara karsi istifaya çagirarak sert konusan Usta “ 544 parsel hakkinda söz söyleme hakki olmayanlar çok konusuyor ve hanelerine siyasi rant devsirmeye çalisiyorlar, buna asla izin vermeyecegim. Danistay bir karar verdi ve o kararin sanki kendileri sahibiymis gibi beyanda bulunuyorlar. Ben bu davayi Danistay’a tasidigimdan haberleri bile yoktu. Danistay kararina sasiran ve hayal kirikligina ugrayanlar ezildiler, üzüldüler. Danistay’in karari benim degil partimin basarisidir. 544 parsel üzerinden kendi reklamlarini yapmaya çalisiyorlar. Bunlarin zerre kadar hasiyetleri varsa partiden istifa ederler. Bu emek hirsizlari, Sol’un evrensel degerlerinden ve insanliktan zerre kadar nasiplenmemisler.”
 
Usta “Onlar yüreksiz insanlardirlar, onlar birilerinin mücadelesinin basari veya basarisizligindan beslenenlerdirler" “  

Bunlar alanlarda degil artik sosyal medya siyaset yaparlar diyen Usta “Bakiniz, biz korkmadan ve ürkemeden mahkemelerde dava açiyoruz. Fakat bu Facebook’çular  bugüne kadar bir tane dava açmaya cesaret edebilmisler mi? Edemezler. Onlar yüreksiz insanlardirlar, onlar birilerinin mücadelesinin basari veya basarisizligindan beslenenlerdirler. Bunlarin isi gücü bizim verdigimiz emek üzerinden kendilerine rant devsirmek olmustur. Öyle, belediye birimlerine dilekçe yazmak ile davalar sonuçlandirilamaz. Yürekleri yetiyorsa mahkemelere dilekçe versinler, dava açsinlar. Bugüne kadar hangi davaya müdahil olmuslar ki dava açabilsinler.
 
Usta “Ilçe baskani ve yönetim kurulu muhatabim degildir”
CHP Istanbul Il yönetimine seslenerek Ben bu davayi buraya kadar getirdim. Simdi, esas görev ve sorumluluk il yönetimindir ifadesinde bulunan Usta “ Kendilerine gerekli evraklari teslim edecegim. Bugüne kadar hiçbir davamizda yanimizda olmayan ilçe baskani ve yönetim kurulu muhatabim degildir. Onlar bu davanin kazanilmasini içlerine sindiremediler.

Usta “Bizlere bedel ödetenlere ve hakaret edenlere Danistay’in karari kapak olsun “

Kendilerine hakaret eden ve bedel ödetenlere ise sunlari ifade eden Usta “Bizler bedel ödeyen insanlariz. Bundan sonrada en agir bedelleri ödemeye haziriz. Darp edildik, yanimizda yoktular. Mahkeme salonlarinda tehditler alirken yanimizda yoktular. Bu süreçte bana en büyük destegi veren Hüseyin Koç, Hasan Gürsoy bedelini en agir sekilde ödediler. Seçme ve seçilme haklari gasp edildi. Parti içinde kendini bilmez birçok insan tarafindan en agir küfürlere maruz kaldik. Bu küfürleri yapan ve yaptiranlara Danistay’in karari kapak olsun. Bizim terbiyemiz bundan ötesine müsaade etmez. Tüm engellemelere ragmen mücadele azmimizi kirmak isteyenlere biz mücadele adamiyiz, ideoloji ve ilkeler dogrultusunda mücadelemize devam edecegiz.
 
Süreçte, yanimizda durup destek veren basta  Hüseyin Koç ve Hasan Gürsoy olmak üzere degerli basin emekçilerine, partililerimize ve yoldaslarimiza ayrica tesekkürü borç bilirim.” Dedi.



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli