Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Usta Veda Etti; ?takip edecegim?

Usta Veda Etti; ?takip edecegim?

Esenler Belediye Meclisi`nin 5. Seçim Yili 5. Dönem 2018 Yili Eylül Ayi Meclis Oturumu Ikinci Birlesimi söz düellosu ile basladi, CHP`li Usta`nin ?insallah bir daha buralarda olmayacagim, ben yok`um, ama olmadigim zamanda bile neler yapildigini takip edec

Usta Veda Etti; takip edecegim” 

Esenler Belediye Meclisi`nin 5. Seçim Yili 5. Dönem 2018 Yili Eylül Ayi Meclis Oturumu Ikinci Birlesimi söz düellosu ile basladi, CHP’li Usta’nin “insallah bir daha buralarda olmayacagim, ben yok’um, ama olmadigim zamanda bile neler yapildigini takip edecegim”  diyerek bugünden vedalasmasi ile bir yerlere mesaj gönderdi.
Haberimiz gündem olusturdu
2018 Yili Eylül Ayi Meclis Toplantisinin ilk birlesiminde, meclis üyelerinin gündem disi söz almadiklarini ve gelisen olaylara sesiz kaldiklarini yazmistik. Bugün yapilan meclis toplantisinda elestirilerimizi dikkate alan CHP gurup Baskani Mustafa Usta, tüm konulara deginerek halkin sesi oldu. Kendilerine gazeteciler ve Esenler halki adina tesekkür ediyoruz.


 
 “Içisleri bakanini kiniyorum”
CHP gurup Baskani Mustafa Usta, “Cumartesi annelerine yapilani kabullenemiyoruz. Kurban bayramimizi ve 30 agustos emperyalizme karsi kazandigimiz kurtulus günümüzü kutluyorum. Cumartesi annelerine yapilan anlayissizligi ise kiniyorum. Anneler hakli olarak kaybolan çocuklarinin bulunmasini istiyorlar, bir mezarimiz olsun diyorlar. Içisleri bakaninin annelerimize karsi anlayissiz tavirlarini kiniyorum. Ekonomik kiriz konusunda devletin tasarruf etmesini ve belediyemizin bu konuda saglikli karar almasini diliyorum” dedi.
 
“Annelere çare olmak her vicdanli insanin görevidir”
AKP meclis üyesi belediye baskan yardimcisi Ömer Çetinkaya,” Mustafa beyin söyledigi gibi biz tasarruf konusunda önemli hazirligimiz var, aldigimiz kararlari önümüzde ki günlerde uygulayacagiz. Sayin meclis üyesinin Cumartesi anneleri konusunda eksik bilgisinin oldugunu görüyorum.  Görevim geregi bu guruplarla iki defa muhatap oldum, elbette bir annenin çocugunu aramasinin ne demek oldugunu ve bir annenin çaresizligini anlamak ve çare olmak her vicdanli insanin görevidir. Bu anneler ne söylerse söylesinler haklidirlar ama en nihayetinde bu annelerin duygularini sömüren ve kullanan terörist guruplari var. Bunlar nerede bir hak arama veya magduriyet varsa, bu mekanlari, bu magduriyetleri kullanmak üzere, o olaylarin gölgesinde harekete geçiyorlar” dedi. 
Daha sonra söz alan meclis baskani Murat Gülkiran,” Ömer baskanin söyledikleri dogru, burada yereli konusmamiz lazim.4,5 yil bu meclisi idare eten birisi olarak her seyin tadinda kalmasini istiyorum. Mustafa Bey bizlere çok sey hatirlatti, bir dahaki dönem burada olursaniz bu konulari gündeme getirir ve bizlere insallah hatirlatirsin” dedi.

Usta ise “insallah bir daha buralarda olmayacagim, ben yok’um, ama olmadigim zamanda bile neler yapildigini disari da kalsam bile neler yapildigini takip edecegim” dedi.



  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı