Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ütebay “Bu Hastalikli Zihniyeti Kiniyorum”

Ütebay “Bu Hastalikli Zihniyeti Kiniyorum”

Esenler CHP Ilçe Baskani Bülent ütebay, Nuri Karaduman’in sosyal medya hesabinda CHP’ye hakaret içeren paylasima tepki göstererek “bu hastalikli zihniyeti esefle kiniyorum” dedi.

CHP ilçe baskani Bülent Ütebay, Nuri Karaduman sosyal medyada çikan paylasimi üzerine gazetemize verdigi demeçte tepkisini dile getirerek “her vatandas gibi bende bir vatandas olarak bu sahsi kiniyorum” dedi.

Ilçe baskani Ütebay” bu hastalikli zihniyetin beyninin arkasindaki fikirler ortaya çikmaktadir. Kendisini tanimam muhatabim degildir. Bir dönem belediyede ve tekstilkente belirli görevler almis ayni zamanda Ak Parti içerisinde de sanirim görev almis, ben bu zihniyeti kesinlikle AKP ile bagdaslastirmiyorum. bu paylasim bir çaresizlik bir zavalliliktir. Zihniyetsiz ve beyinden yoksun bu sahsin birilerine yararlanmaya çalisma çabasidir.”

Ütebay “adalet önünde hesaplasacagiz.”

Partililerine mesaj veren Ütebay “Bütün partililerimize burada belirtmek istiyorum kesinlikle kimse böyle provokelere gelmesinler bizler bu zavallilarla adalet önünde hesaplasacagiz. Cumhuriyet Halk Partisi Ilçe baskani olarak bu sahsi hukukçularimiza bildirdik adalet önünde hesap soracagiz elbet.”



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli