Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

VALI SAHIN ESENLER’E VEDA ETTI

VALI SAHIN ESENLER’E VEDA ETTI

Esenler kaymakami iken son kararname ile Batman valiligi görevine getirilen Hulusi Sahin için Esenler tüm degerleriyle veda ve vefa töreni düzenledi

Yayinlanan son karaname ile Batman valisi olan Hulusi Sahin için  kaymakam olarak görev yaptigi Esenler’de veda töreni yapildi. . Esenler belediyesi kültür mezkezi sosyal tesislerinde veda ve  vefa  programina Zeytinburnu kaymakami Mehmet Makas, Sultangazi Kaymakami Ugur Kalkar, Çatalca kaymakami Inci Sezer Becel, Kadiköy kaymakami Mustafa Özarslan, Mersin kaymakam adayi Melih Aydogan, Esenler belediye baskani Mehmet Tevfik Göksu ile siyasi partiler sivil toplum kuruluslari gazi ve sehit yakinlari katildi.

Gaziler adina selamlama konusmasi yapan Muharip gaziler dernek baskani Mehmet Akten ve muhtarlar adina Turgut Reis mahalle muhtari Mustafa Güven ile kaymakamlik yazi isleri müdürü Medi Das tesekkür konusmasi yaptilar.

Vefa ve veda programinda konusma yapan Esenler belediye baskani M. Tevfik Göksu konusmasinda ” Esenlerin dönüsümüne farkli bir dönüsüm katan valimize tesekkür ederim. Bir kisinin biraktigi en anlamli sey biraktigi istir. 2 yillik süre içerisinde çok tatli ve anlamli çalisma yaptik. Biz valimizle agiz tadiyla çalistik. “dedi. Baskan M. Tevfik Göksu  Esenlerde 1 kilimetre kareye 70 bin kisinin düstügü yerde hizmet üretmenin zor oldugunu dile getirdi. Baskan M. Tevfik Göksu konusmasinda kardesim dedigi vali Hulusi Sahin için ” Bizim yüregimize biraktigi iz hayirli ve bereketli bir izdir. Batman’da ne zaman bize ihtiyac duydugunda her zaman yaninda oldugumuzu bilmesini istiyorum. Allah Yolunu bahtini açik etsin. Biz seni sevdik sevmeye devam edecegiz. Biz seninle gurur duyduk Duymaya devam edecegiz. ” dedi.

Özel misafirler arasinda yer alan Çorum Sungurlu belediye baskani da selamlama konusmasinda Vali Hulusi sahin’in anne babasina atifda bulunarak böyle bir evlat yetsistirdikleri için tesekkür etti.

Kaymakamlar adina konusma yapan Çatalca kaymakami Inci Sezer Becel’de konusmasinda ” Çok sevgili kardesimi burada kaybettigimden dolayi çok üzgünüm. Hulusi Sahin vali olmasi gereken bir isim ve yerinde bir karar. Çok büyük bir sorumlulugun altinada giriyor. Bu görevide basaracagina cani gönülden inaniyorum.” dedi.

Vali Hulusi Sahin’de konusmasinda  2 büyük hüznünü Esenler’de yasadigini.birincisinde 15 Temmuz yil dönümünde binlerce sehit yakini ve gazilerle, vatandaslarla  bir oldugu zaman oldugunu , ikincisinde de Özel kalemde görevli Ilknur Kaban’in  vefatinda hüzün yasadigini dile getirdi. Bu programlada ayni duygulara sahip oldugunu kelimelerle ifade edemedigini sözlerine ekledi.

Vali Hulusi sahin  konusmasinin bir bölümünde ” Sorunlarla mücadelede tüm kamu kurum kuruluslarla bir vucudun uzulu gibi çalistik. Asil amacimiz kalplere gönüllere girmekti. Muhtarlarimizla kapi kapi dolasarak gazilerimize, sehit yakinlarimiza, sivil toplum kuruluslarimiza ulastik. Siyasi parti temsilcilerimizle beraber olduk. Ben heybeme sizin dostlugunuzu koydum. Sungurlu ve Dilovasinda görev yaptigim için oradada ben vali olmami kutluyorlar. Kendi içlerinden biri olarak  görüyorlar, Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Program sonunda günün anisina Vali Hulusi Sahin’e plaketler taktim edildi. Ugurlama töreninde tek tek vatandaslarin tebriklerinide kabul eden vali Hulusi Sahin Sehit yakinlari ile 15 Temmuz gazilseriyle ayri ayri resimler çektirirken sarilarak vedalastilar. Kaymakamlik personeli helallesirkende özel kalemde görevli bayan memurlar göz yaslarini tutamadilar. Askerlik sube baskani Per. Albay’da Davut Kulalar’da  veda ederken Vali Hulusi Sahin’e geç kavustuk, erken ayrildik dedi.



  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.6 ° / 13.6 ° Güneşli