Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

YA DÜZELT, YA YÖNET, YA DA GIT!

YA DÜZELT, YA YÖNET, YA DA GIT!

BASKILARA BOYUN EGMEYECEGIZ!

Tekstilkent Kooperatif ortaklari bu hafta sizlere Tekstilkent Yönetim Kurulu Baskanligina usule aykirida seçilmis olsa` da baskanligi ticaret odasinda tescil edildiginden dolayi resmi yönetim kurulu baskani olarak 02.04.2018 tarihinde tekrar baslamis, kendine muhalif ortaklar hakkinda 11 Nisan 2018 tarihinde 100’e yakin ortak hakkinda T.C Bakirköy Asliye Ticaret Mahkemelerine dava açmasi hakkinda olacaktir.

YÖNETIME TEPKISIZ KALMA!

Tekstilkent`te yönetime muhalif kim olursa olsun kisi kurum ayristirmasi yapmadan zerre kadar bir yasal bosluk açiklik bulunmasi halinde ortaklar hakkinda dava açilmasina tepki göstermek gerekmektedir. zenginlerin sözleri ile kalpleri asla bir uyum içinde karsilikli olmazlar ve dil baska söyler , kalp baska genel kurulda mikrofondan gül dagitan yönetim nasil olurda genel kurul sonrasinda 100 `e yakin ortagi hakkinda ticaret mahkemesine dava açabiliyor.

AVUKATIN ÖNEMI ! GENEL KURULA GELMEDIGINIZ`DEN VEBALI SIZIN!

Tekstilkent yatirimcisini sürekli küstüren ve hayal kirikligina ugratan yer olmaktan bir adim ileri gitmemesi hep yönetim hatalari ve demokrasi ile bagli bulundugu 1163 kooperatifler kanun askiya alan yönetim kurulu baskanlarinin kisisel hirs kurban edilmesinden baska hiç bir sey degildir. Baskanlarina ait özel sirketleri kar üstüne kar rekorlari kirarken neden iki yildir yönettikleri kooperatifte 40.000.000,00 tl bütçesiz bir harcamalarin hesabini vermiyorlar biliyormusunuz. Kooperatiflerin en yetkili organi olagan genel kurulu katilmadiginizdan bunlarin VEBALI SIZIN!

ORTAKLARI SUSTURAMAYACAKSINIZ!

Tekstilkent Yönetim Kurulu Baskanligi görevine seçildigi gün den günümüze kadar ortaklardan ve bir genel kurul karari olmaksizin EMPARK OTOPARK projesi meta zoru faaliyete geçirildi,

VODAFONE BAZ ISTASYONLARI

Mahkeme karari ile kaldirildi usulsüz yeni bir sözlesme ile buna TURKCEL Eklenerek sözlesme yapilmasi, iki yildir bütçe yapma yetkisi olmayan yönetimin fais maaslarla genel müdür ve müdürler çalistirmasi ile site aidat topla yetkisi olmamasina ragmen özel avukatina haksiz zenginlestirme ile para kazandirmak ugruna ortaklarinin icraya verilmesi, yetkisiz iktisadi isletme kurmasindan anlasilan hesap vermeyen, ama hesap

SORAN MAHKEME TIYATROSU ILE ICRA DAVA VURGUNU!

Tekstilkent Yönetim Kurulu Baskani genel kurulda almadiklari yetki ile USULSÜZ HUZUR HAKKI aldiklari bakanlik denetimi tarafindan rapor edilmesine ragmen genel kurulda yüzleri bile kizarmadan gözümüze baka baka genel kurulda yalan söyleyerek ortaklarina sirin gözükmek istemesi timsah gözyaslarindan baska bir sey olmadigini anlasilmis bulunmakta olup kooperatif ortaklari böyle kandiriliyor.

YA DÜZELT, YA YÖNET, YA DA GIT!

Tekstilkent Kooperatifi hakkinda lehte ve aleyhine sadece bir Bakirköy adliyesinde 180 yakin dava bulunmaktadir. Istanbul Çaglayan adliyesi ve kooperatif yönetim ile denetim kurulu üyeleri hakkinda açilan davalar hariçtir.

GENEL KURULDA VICDANLARDA AKLAN’MADILAR!

Tekstilkent ortaklarinin tek göremedigi bir üst akil tarafindan sistematik olarak ortak alan ortak mülk gelirlerinin bir sistem ile ortaklara pay edilmesi engellemektedir. hal böyle olunca ortak mülkler olan 242 hali hazir durumu bitmis dükkanlarin ve tekstilkent metro durak çikisinda 22.750 m2 arsa üst akil tarafindan imar planlarinda yapilan bir çalisma ile ortak olan insanlarin elinde öyle bir alinacak ki! Bunu hiç bir güç engelleyemecek sadece baka kalacaksiniz. 3.136 kooperatif ortaginin % 7`si yönetimle davalik neden!

05.06.2018 

Bu Yazi 429 Kez Okunmus



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli