Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Yerel Basin Ak Parti Ilçe Baskani`ni Ziyaret Etti

Yerel Basin Ak Parti Ilçe Baskani`ni Ziyaret Etti

Esenler`deki Yerel Gazeteciler siyasi parti ilçe baskanlarini ziyaret etmeye devam ediyorlar. bu defa iktidar partisi olan Ak Parti Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan`i ilçe merkezinde ziyaret ettiler.

 Yerel Basin Ak Parti Ilçe Baskani’ni Ziyaret Etti

Esenler’deki Yerel Gazeteciler siyasi parti ilçe baskanlarini ziyaret etmeye devam ediyorlar. bu defa iktidar partisi olan Ak Parti Esenler Ilçe Baskani Umut Özkan’i ilçe merkezinde ziyaret ettiler.

Ziyarete 7/24 Esenler internet sitesi sahibi Hüseyin Koç ve Genel Yayin Yönetmeni Serkan Basut 1.HABER Gazetesi Genel Yayin Yönetmeni ve Esenler Gündem internet sitesi sahibi Sait Yilmaz, , Esen Tv ve Litros Haber imtiyaz sahibi Ismail Danis ile Gazete Esenler sahibi ve Genel Yayin Yönetmeni Hasan Gürsoy, Son Dakika Esenler Suat Türkoglu ve Bölge gazetesi muhabiri U. Önder Çavus katildi.
 
Ak Parti ilçe Baskani Umut Özkan kendisine nezaket ziyaretinde bulunan yerel basin mensuplarini samimi bir sekilde agirladi.  Özkan gazetecilerin sorularini yanitlayarak yerelde olusan sorunlari bildigini bunun içinde çözüm aradiklarini belirten Özkan Esenler de yeteri donati alanin mevcut olmadigini, askeri alanin yapilmasiyla Esenlerde büyük ölçüde çözülecegini belirtti.

Özkan yerel seçimlere yeni kadrolarla hazir olduklarini Esenler halkina hizmetimizi en iyi sekilde yapmaya devam edecegiz. Yerel seçimler de belediye de meclis üyelerimiz içinde elbette teknik bilgide yeterli donamima sahip arkadaslarimiza yer verecegiz diye konustu.


  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli