Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yerel Gazetecileri,Esenler Belediye Meclisi Sasirtti!

Yerel Gazetecileri,Esenler Belediye Meclisi Sasirtti!

Esenler Belediyesi Meclis Baskani Murat Gülkiran Ve Meclis Üyeler Yerel Gazeteciler Birlikte Resim Çektirdiler ve 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü Birlikte Kutladilar.

Esenler Belediye Meclis üyeleri bugüne kadar hiç yapilmayani yaptilar. Iktidar meclis üyeleri ile muhalefet meclis üyeleri, iktidar yanlisi yerel gazetecilerle, iktidar karsiti gazeteciler meclis toplanti salonunda kenetlestiler,10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü Kutladilar, birlik ve beraberlik mesaji verdiler.
 
Meclis Baskani Murat Gülkiran, dün oldugu gibi 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Gününde de demokratik tavir sergiledi. Yerel gazetecilerin birlikte resim çektirme talebini meclis üyelerine bildirdi ve meclis oturum sonrasi koskocaman bes yili resimlediler, karsilikli verilen emekler bu tablo ile arsivlendi.  
 
 
Biz Yerel Gazeteciler olarak  Bugüne kadar gösterdigimiz performans, harcadigimiz emekler, mesailer, hassasiyetler ve elbette halkin dogru haber alma hakkini teslim eden yaklasimimiz sayin meclis baskani ve meclis üyeleri tarafindan dikkate alinmasi bizleri memnun etmistir, bu önemli günümüzü kutlamalarindan dolayi kendilerine tesekkür ediyoruz.
 
Esenler, meclis üyelerimizle, belediye baskani ile bazen günün zaman dilimi içerisinde birçok kez karsilastigimiz bazen birbirimizi görmedigimizde özledigimiz 16 mahallesi olan bir kent. Bazen belediye baskaninin ve meclis üyelerinin biz basin mensuplarina gösterdigi samimi yaklasimlar fotograf karelerine girdigine sahit olursunuz. Bazen taraflar olarak karsilikli birbirimize kizar da öfkeleniriz ama birbirimizle olan selamimizi, birbirimizle olan diyalogumuzu kesmemek, o iletisim agini hiçbir zaman koparmamak ve bunu sürdürmek hep önemlidir.
 
“SIYAHI TANIMLAMAK IÇIN BEYAZA IHTIYACIMIZ VAR”
Her meslekte, her iste, hatta yasamin merkezinde Karsitlik Ilkesi var. Iyiyi tanimlamak için kötüye ihtiyacimiz var. Siyahi tanimlamak için beyaza ihtiyacimiz var. Kisayi tanimlamak için uzuna ihtiyacimiz var. Ve tabi ki iyileri tanimlamak için kötülere de ihtiyacimiz var. Çalisan gazeteciler haber dünyasinda da isler böyle oluyor.  Olumlunun ortaya çikmasi için olumsuza da ihtiyacimiz var ki kiyaslama imkanimiz olsun. Ben tüm basin emekçilerimize, özellikle sahada çalisan arkadaslarimizi bir kez daha kutluyorum. Yazdiginiz, yazmadiginiz, yazamadiginiz her sey için var olun. Günümüz kutlu olsun” 



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli