Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

2018 Yili Genel Kuruluna Sn.Yasar Küçükçalik’in El Hareketli Talimatlari Damgasini Vurdu!

2018 Yili Genel Kuruluna Sn.Yasar Küçükçalik’in El Hareketli Talimatlari Damgasini Vurdu!

Sn.Yasar Küçükçalik’in talimatlari aninda yerine getirdikleri gözlerden ve kamera kayitlarindan kaçmadi!

Tekstilkent Yönetim Kurulu Baskani’nin Özel Avukati Sn.Nilgün Öktem Ve Kooperatif Danismani Kemal Özmen tarafindan ana sözleme ve kooperatifler kanununa genel kurul salonunda gündem maddeleri hakkindaki oylari divan kurulu saymanlarinin saymasi gerekirken, hukuka aykiri olarak genel kurul salonunda Sn. Nilgün Öktem tarafindan oylarin sayilmasi, divan kurulu yazmani tarafindan yazilmasi gereken seçim tutanaklarinin. Kooperatif avukati Sn. Nilgün Öktem tarafindan eksik ve gerçege aykiri olarak düzenlemesi ve buna dört bakanlik hükümet temsilcisi tarafindan göz yumulmasi akillarimizda soru isaretlerine sebep olmustur.

Sn. Yasar Küçükçalik yönetim kurulu üyeleri olagan genel kurul salonunu neden terk etti!

Tekstilkent’te 2017 yilinda yapilan olagan genel kurul salonunda divan baskaligi seçimi oylamasinda yeteri kadar oyu alamayan ve divani kaybedecegini anlayan ve sürekli olarak mikrofondan ortaklarina hukuk ve adalet dersi veren Sn.Küçükçalik genel kurul salonunu terk ederek ortaklara hesap vermekten adeta kaçti.

Masraflari ortaklara ödettirdi!

Sn.Yasar Küçükçalik demokrasi ve adalet’ten bahsetti! ,

1163 kooperatif kanununa neden uymadi!

Tekstilkent 2018 yili Çevre Ve Sehircilik Bakanligi usulsüzlüklerin denetimi sonrasinda bakanlik talimati dogrultusu ve süresi içerisinde yapilmasi gerek olagan genel kurulunda zorda olsa sadece 6 ortak 3 er dakika konusma firsati bulabildi.

2016 ve 2017 yillarina ait genel kurul yaklasik olarak 9 saat sürdü. Yönetim kurulu faaliyet raporu ile 2017 faaliyet raporu kapsamli olarak okunarak müzakere edilmesi engellendi. 2016 ve 2017 yilarina ait gelir gider hesaplarinin genel kurula kapsamli olarak sunulmamasi ve müzakereye edilmesinin önü kapatilarak oldubittiye getirilmistir. Bakanlik temsilcileri adil genel kurul olmasini engelledi, yasal sorumluluklarini yerine getiremedi.

Tekstilkent’te 2018 Genel Kurulu saat 19:00 bitmesi akabinde hükümet temsilcileri gözetiminde divan yazmani tarafindan hazirlanmasi gereken seçim tutanaklari yönetim kurulu baskani Sn.Yasar Küçükçalik’in 18 yilik özel avukati olan Sn.Nilgün Öktem tarafindan gerçeklere aykiri kendi istek ve arzusuna göre dizayn etmesi ve müdahale etmemizi engelleyerek toplanti süreci boyunca divan kuruluna verilen muhalefet serleri ve gündemde görüsülen maddeler hakkinda konusma yapma için verdikleri dilekçelerin divan baskani tarafindan tamaminin kaybedildigi seklinde bir beyani almaksizin sanki bu sekilde bir muhalefet serlerini yok sayarak hazirlanmasi ve hükümet temsilcilerini ikaz etmemize ragmen dikkate almamalari 3127 kooperatif ortaginin haklarinin gasp edilmesine sebep oldugundan, haklarinda görevi kötüye kullanmak ve sorumluluk davasi açilmasi yönünde suç duyurusunda bulunulacaktir. 02.04.2018

05.04.2018 

Bu Yazi 427 Kez Okunmus



  • Cuma 18.7 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.1 ° / 10.8 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.7 ° / 9.5 ° Güneşli