Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yozgatli Belediye Baskani Yasar Elbasi’ndan, Imamoglu'na Destek! 12 Haziran 2019

Yozgatli Belediye Baskani Yasar Elbasi’ndan, Imamoglu'na Destek! 12 Haziran 2019

CHP Istanbul Büyüksehir Belediye Baskan Adayi Ekrem Imamoglu’nun seçim çalismalarina Türkiye'nin dört bir yanindan destek yagiyor.

Yozgat’ta 10 yillik AKP saltanatini yikan, saray hanedanligina son veren halk adami, Uzunlu Beldesi Belediye Baskani Okan Yasar Elbasi,”31 Martta kazandik, 23 Haziranda yine biz kazanacagiz” dedi ve Esenler’de Imamoglu için halktan oy istedi.
 
Okan Yasar Elbasi, Esenler Cumhuriyet Meydaninda bulunan Imamoglu’nun seçim standinda CHP eski belediye baskan adayi Aksal Örüklü ve beraberindekilerle vatandaslara kimse moralini bozmasin, 31 Martta biz kazandik 23 Haziranda da tekrar kazanacagiz diyerek açiklamada bulundular.

BIZ INANDIK SIZDE INANIN "HER SEY ÇOK GÜZEL OLACAK"  
 Okan Yasar Elbasi,” 
haksizliklar karsisinda susan dilsiz seytandir. Bizler Yozgat’ta kazandik, Istanbul’da da tekrar kazanmak için buradayim. Bu çalismalar sonunda kazanan halkimiz olacak, Türkiye’miz olacak, Istanbullular olacak. Bakiniz hiçbir zafer kolay kazanilmaz, kolay kazanilan zaferlerin inanin ki tadi olmaz. Bizler zoru basaririz, çünkü ortada büyük bir haksizlik var. Ben buradan hemserilerime “ tatilinizi bölün ve gelin oyunuzu kullanin, gelin bu haksizligi birlikte yenelim, bu adaletsizlige dur diyelim. Biz inandik sizde inanin "Her sey çok güzel olacak"  dedi.
 
“AKP 31 MARTTA KAYBETTI VE KIMYASI BOZULDU”
Aksal Örüklü,
 “ 31 Martta halkin özgür iradesine ipotek koyanlari tekrar sandiga gömecegiz. Partililerimiz ve halkimiz sandiklara sahip çikarak Ekrem Imamoglu’nu IBB Baskani seçtiler. AKP 31 Martta kaybetti ve kimyasi bozuldu, 23 Haziranda da biz kazanacagiz ve yine AKP’nin kimyasi bozulacak.  Dürüst ilkeli bir baskanimiz var, Imamoglu ile Istanbul’a ihanet edenler gidecek, Istanbul ve Türkiye normallesecek. Istanbullu kazanacak, israfa son verilecek. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet Ittifaki birlestirici güç olmus ve milletimizin büyük destegiyle basta Istanbul ve Ankara olmak üzere birçok büyüksehirde basarili sonuçlar elde etmistir. Yani tüm bu yasanmisliklara ragmen tüm yurtta ve Istanbul’da  "Her sey çok güzel olacak"dedi.  



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli