Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Yüksel Kiliç AKP’lilere Tesekkür Etti

Yüksel Kiliç AKP’lilere Tesekkür Etti

Esenler CHP Eski Belediye Meclis Üyesi Yüksel Kiliç, “Esenlerde Cumhur ittifakina gönül vermis AKP’lilerin hakkini yememek lazim"


Esenler Eski Belediye Meclis Üyesi Yüksel Kiliç, “Esenlerde Cumhur ittifakina gönül vermis AKP’lilerin hakkini yememek lazim, onlar Imamoglu’nu 50 metre-100 metre araliklarla stantlar açarak sevgilerini gösterdiler. Ilçeyi bayraklarla donatarak barisa ve kardeslige yürüyen Imamoglu’nu bir güzel karsiladilar, bugün onlarin uzattigi dostluk elini sikmamak olmaz. Onlara verilen talimatlara uymadiklari için sonsuz tesekkürler.

“BU GÖSTERIYOR KI BU IS BITTI- TESEKKÜRLER ESENLER…”
Aylar öncesinden söyledigimiz o dip dalga bugün Esenlerde kendini gösterdi. Esenler Insan seli oldu alana sigmadi, bu gösteriyor ki bu is bitti. Barisa ve özgürlüge susayan halkimiz Esenlerin meydanindan en yüksek sesle “Baskan Ekrem” diye haykirdi ve 23 Hazirani beklemeden, bugün o özgürlügün, o baris ve kardesligin imzasini bu meydanda alkislarla attigina sahit olduk.

Azimle çalisan Millet ittifakina, Imamoglu gönüllülerine, CHP gençlerine, kadinlarina ve tüm demokrasi bilesenlerine, degerli partililerime, Sayin seçilmis baskanimiz Imamoglu’na girdikleri bu yolda basarilar dilerim, yaptiklari çalismalarindan ve desteklerinden dolayi tesekkür ederim. Artik bahar degil yaz geldi. Bugün herkes Imamoglu’nun etrafinda birlesti, tesekkürler Esenler… HERSEY ÇOK GÜZEL OLACAK- Herkes Mutlu Olacak…” dedi



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli