Tarih: 11.03.2012 09:43

Bagcilar`da katliam

Facebook Twitter Linked-in

ISTANBUL - Barbaros Mahallesi 6/3 Sokak`taki Ümit Apartmani`na yaklasik 3 ay önce tasinan Sargik ailesi, komsularinin ifadesine göre sakin bir hayat sürüyordu. Dün gece mesai için evden çikan 36 yasindaki Engin Sargik, herkesin evde uykuya yattigi sirada geri döndü. 

KAFALARINDAN VURDU 

Cinnet getirdigi belirtilen Sargik, saat 23.30 siralarinda ruhsatsiz silahla yataklarinda uyuyan 9 kisiyi kafalarindan vurdu. Son olarak Engin Sargik kendi kafasina ates etti. Silah seslerini duyan apartman sakinleri durumu polise bildirdi. 

Kisa bir süre sonra olay yerine gelen polisler evin içinde kanlar içinde yatan 10 kisiyle karsilasti. Olay yerine çok sayida saglik ekibi istendi. Saglik ekiplerinin yaptigi incelemede Suzan (17), Selda (15)ve Salih (16) Sargik kardeslerle amcalari Bayram Sargik`in olay yerinde hayatini kaybettigi belirlendi. Agir yaralanan Engin Sargik ile esi Sacide Sargik ve çocuklari Abidin (5), Erhan (8), Ercan (11) ve Gülcan Sargik (14) çevre hastanelere kaldirildi. 

HASTANEDE ÖLDÜLER 

Hastaneye kaldirilan yaralilardan Gülcan Sargik tedavi gördügü Bakirköy Dr. Sadi Konuk Egitim ve Arastirma Hastanesi`nde hayatini kaybetti. Bir süre sonra kardesi Abidin Sargik da tedavisinin sürdügü Kartal Egitim ve Arastirma Hastanesi`nde hayatini yitirdi. Agir yarali olarak özel Avcilar AnadoluHastanesi`ne sevk edilen Engin Sargik`in beyin ölümünün gerçeklestigi bildirildi. Anne Sacide Sargik Istanbul Egitim ve Arastirma Hastanesi`nde, çocuklari Erhan ve Ercan Sargik kardeslerin Bahçelievler`deki özel Safa Hastanesi`nde tedavileri sürüyor. Yaralilarin hayati tehlikelerinin sürdügü ifade edildi. Olay yeri inceleme polisi yaklasik 4.5 saat süren incelemenin ardindan cesetleri Istanbul Büyüksehir Belediyesi `ne ait cenaze aracina konularak Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Genis güvenlik önlemi alan bölge polisi, çevik kuvvet ekiplerinden de dis destek sagladi. (dha)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —