Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

6. SİVİL STRATEJİ SEMPOZYUMUNDA; ESENLER

6. SİVİL STRATEJİ SEMPOZYUMUNDA; ESENLER

6. Sivil Strateji Sempozyumu tarafından düzenlenen “Yönetişim ve Yerel Katılım: Esenler Deneyimi” paneli 08-09 Aralık 2022 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştiri

Bu yıl “İş Birliğine Odaklan Değişimi Başlat” sloganıyla hazırlanılan 6. Sivil Strateji Sempozyumu’nda; Marmara Üniversitesi Kent Sorunları ve Yerel Yönetimler Araştırma ve Uygulama Merkezi, Sivil Toplum Merkez Üssü (STMÜ), Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Sivil Strateji Derneği ve Marmara Üniversitesi Strateji Geliştirme ve Proje Kulübü tarafından yürütülmektedir.

08 Aralık 13:30 – 14:30 saatleri arasında İbrahim Üzümcü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen sempozyumun üçüncü paneli “Yönetişim ve Yerel Katılım: Esenler Deneyimi”nin Oturum Başkanlığını Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Atmaca Can üstlenmiştir. Yönetişim ve Yerel Katılım: Esenler Deneyimi Prof. Dr. Mazhar Bağlı “Şehir Düşünce Merkezi İdare ve Yürütülme Sistemi”, Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Şenden “Esenler Kentsel Dönüşüm Projesi”, Şehir Düşünce Merkezi Bilim Kurulu Üyesi ve Yazar Cihan Aktaş “Esenler’de Sivil Hayat” ve Şehir Düşünce Merkezi Yayın Sorumlusu-Editör Cihan Dinar “Prof. Dr. Sadettin Ökten Şehir Düşünce Merkezi ve Yayın Faaliyetleri” üzerine konuştu.

YÖNETİŞİM VE YEREL KATILIM: ESENLER DENEYİMİ

Oturum Başkanı: Prof. Dr. Aynur ATMACA CAN – Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi

Prof. Dr. Mazhar BAĞLI – Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi

Adil ŞENDEN – Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı

Cihan AKTAŞ – Şehir Düşünce Merkezi Bilim Kurulu Üyesi

Cihan DİNAR – Şehir Düşünce Merkezi Yayın Sorumlusu-Editör



  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli