Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı'ya Yerel Basın Hoş Geldin Ziyareti Gerçekleştirdi.

 Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı

Yerel Basın Mensupları Esenler’e yeni atanan Kaymakam Süleyman Özçakıcı’yı makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dediler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile 24 Ağustos’ta Resmi Gazete’de yayımlanan atama karaları ile Esenler’in yeni kaymakamı Süleyman Özçakıcı, yerel basın mensupları ile bir süre sohbet edip, yerelde ve genelde yaptıkları çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu.  

Esenler’de yerel yayın yapan gazetelerin yöneticileri ile bir araya gelen Özçakıcı, ilçe hakkında ki görüşlerini belirtti.

Kofçaz Kaymakamı, Ekinözü Kaymakamı, Karakoçan Kaymakamı, Mecitözü Kaymakamı, Van Vali Yardımcısı, Çarşıbaşı Kaymakamı, Giresun Vali Yardımcısı, Samandağ Kaymakamı, Balçova Kaymakamı ve Orhangazi Kaymakamı olarak görev yaptığını söyledi.

Esenler’de edinmiş olduğu ilk izlenimleri Basın Mensuplarıyla paylaştı.

Yerel Basın mensuplarına ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Görevimizi ilçemiz için en uygun şekilde yerine getirmeye gayret edeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan  çalışmalarımızı sizler aracılığı ile vatandaşlarımıza duyurmaya özen göstereceğiz” dedi.



  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.8 ° / 9.5 ° Güneşli