Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Acar ?Derneklere sahip çikmasini verdigi sözlerinin arkasinda durmasini?

Acar ?Derneklere sahip çikmasini verdigi sözlerinin arkasinda durmasini?

CHP Sultangazi Belediye Baskan Adayi Ve Gerger Federasyon Baskani Ali Acar ?Hemserimize (Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu) de bu tur derneklere sahip çikmasini verdigi sözlerinin arkasinda durmasini tavsiye ediyorum? dedi.

 Acar “Derneklere sahip çikmasini verdigi sözlerinin arkasinda durmasini”

CHP Sultangazi Belediye Baskan Adayi Ve Gerger Federasyon Baskani Ali Acar “Hemserimize (Esenler Belediye Baskani M.Tevfik Göksu) de bu tur derneklere sahip çikmasini verdigi sözlerinin arkasinda durmasini tavsiye ediyorum” dedi.

Esenler dernekler federasyonu (ESDEF) Adiyaman ili Gerger ilçesi Çoguruk köyü dernegini ziyaret etti. Ziyarete CHP Sultangazi Belediye Baskan Adayi Ali Acar, Esenler Adiyaman Dernek Baskan Yardimcisi Hüseyin Seviçtekin, ESDEF Baskani Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri yani sira dernek üyeleri katildi.

ESDEF Baskani Mustafa Kaplan çalismalari hakkinda bilgi verdikten sonra. Hazirladiklari 2 projeye açiklik getirerek bir dernek merkezinde saz kursu açtiklarini ve özel bir hastaneyle de saglikla alakali anlasma imzaladiklarini belirtti.

 

Daha sonra konusma yapan CHP Sultangazi Belediye Baskan Adayi Ve Gerger Federasyon Baskani Ali Acar dernekleri hakkinda bilgi vererek yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluslarina destek çikmadigini belirterek söyle konustu.

 

Acar “daha önce Bagcilar belediye baskani Lokman Çagrici ve Esenler belediye baskani M.Teyfik Göksu ile görüstük kendilerinin bizlere yardimda bulunacaklarini söyledi. Hatta Lokman Bey dernek merkezinize bir çivi bile çakmayin Ordulular dernegini bize örnek göstererek orayi yaptirdim burayi da ayni sekilde insa edelim demisti. Bende arkadaslarimiza belediye baskanimiz söz verdi bir baskan söz verdiyse yapar dedim. 5 yil geçti ne böyle bir söz tutuldu nede ortada varlar Özellikle Esenler belediye baskani bizim hemserimiz bu tür alanlari kendileri için yapsinlar bunlara anlam katsinlar. Hemserimize de bu tur derneklere sahip çikmasini verdigi sözlerinin arkasinda durmasini tavsiye ediyorum. Lokman beyinde verdigi sözü tutmasini bekliyorum diye konustu.



  • Cuma 23 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 22.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Pazar 22.5 ° / 13.8 ° false